100 % Suikervrij voor altijd [recensie]

100 % suikervrij voor altijd Carola van Bemmelen Sharon Numan Sugarchallenge suikervrij suikerbewust informatief recepten kookboek feestelijk vervangende producten bewust omgaan met suiker hang praktijk keuken uitleg 100 % suikervrij in 30 dagen

100 % suikervrij voor altijd Carola van Bemmelen Sharon Numan Sugarchallenge suikervrij suikerbewust informatief recepten kookboek feestelijk vervangende producten bewust omgaan met suiker hang praktijk keuken uitleg 100 % suikervrij in 30 dagen Van suikervrij naar suikerbewust
Carola van Bemmelen helpt je in 100% suikervrij voor altijd met een praktisch stappenplan, checklists en veel tips naar een suikerbewuste leefstijl. Een uiterst logisch en praktisch vervolg op de Sugarchallenge: je hebt 30 dagen suikervrij erop zitten. En dan? Je wilt niet meer terug naar je oude, suikerrijke leven, maar compleet suikervrij is toch wel wat streng om voor altijd vol te houden. 

Recensie:
Misschien heb je 100 % suikervrij in 30 dagen al in huis, wellicht nog niet. Zelf heb ik de Sugerchallenge nog niet gedaan en heb er ook nog geen maand suikervrije dagen op zitten. 100 % Suikervrij voor altijd  is eigenlijk het logische gevolg op de 30-dagen uitdaging. In de bijlage die achterin dit boek zit, lees je overigens meer over de sugerchallenge.

100 % Suikervrij voor altijd

100 % suikervrij voor altijd Carola van Bemmelen Sharon Numan Sugarchallenge suikervrij suikerbewust informatief recepten kookboek feestelijk vervangende producten bewust omgaan met suiker hang praktijk keuken uitleg 100 % suikervrij in 30 dagen De suikeruitdaging is uiteraard om je bewust te maken van het feit wat al die suikers voor effect hebben op je lichaam en hoe jij je voelt. Wanneer je 30 dagen suikervrij bent, ervaar je de positieve energie van het suikerloos eten. Maar eerlijk is eerlijk, voor altijd de suiker laten staan is in de praktijk niet eenvoudig. Uiteraard is er niets mis met een beetje suiker, zolang je er maar bewust mee om gaat. Dat is precies waar 100 % Suikervrij voor altijd je mee kan helpen. Van suikervrij naar suikerbewust!

Het boek bestaat eigenlijk uit twee delen: een informatief gedeelte en een kookboek gedeelte boordevol heerlijke, suikervrije of suikerbewuste recepten.
100 % suikervrij voor altijd Carola van Bemmelen Sharon Numan Sugarchallenge suikervrij suikerbewust informatief recepten kookboek feestelijk vervangende producten bewust omgaan met suiker hang praktijk keuken uitleg 100 % suikervrij in 30 dagen De informatie in het boek is overzichtelijk gerangschikt in vier verschillende onderdelen: Van suikervrij naar suikerbewust, onze hang naar suikers, suikerbewust in de praktijk en de suikerbewuste keuken. De informatie is helder beschreven en geeft duidelijke uitleg. Het helpt je de juiste keuzes te maken door aan te geven welke vervangende producten voor handen zijn. Deze producten kom je uiteraard ook weer tegen in de diverse recepten achterin het boek.

Wil jij ook bewuster omgaan met het gebruik van suiker? Bezoek dan eens de website Sugerchallenge, waar je alle informatie kunt vinden over dit onderwerp. Wie weet is de 100 % suikervrij in 30 dagen uitdaging wel iets voor jou?

100 % Suikervrij voor altijd – Carola van Bemmelen & Sharon Numan
Bekijk op Bol.com logoDieet & Voeding, paperback, 208 pagina’s, Spectrum

 

Bekijk hier alle 100 % Suikervrij boeken op Bol.com >>>