Affliate Disclaimer

Affliate Disclaimer

Op deze website plaatsen wij reviews over producten en/of diensten. Hierbij plaatsen wij verschillende linken. Naast interne linken (naar andere product / onderwerp pagina’s op onze website) plaatsen wij ook linkjes naar externe websites. Denk hierbij aan de de bedrijfspagina of een webshop waar u het product kunt kopen. Dit kunnen affliate links zijn.

Wat als ik op een affliate link klik?

U komt gewoon terecht op de website waarnaar gelinkt is. Pas wanneer u besluit tot een aankoop over te gaan, kunnen wij een kleine vergoeding (commissie) krijgen over uw aankoop. Voor u verandert er niets: u blijft hetzelfde bedrag betalen. Wij krijgen dus alleen een klein bedrag voor het verwijzen naar de verkopende partij wanneer er een aankoop wordt gedaan.

Onze mening wordt niet beïnvloedt door deze links

Wij staan voor eerlijke meningen in onze recensies. Die geven wij dus ook altijd. Wel of geen affliate link beïnvloedt onze mening dus niet. Over het algemeen werken wij met recensie-exemplaren: wij krijgen een product en in ruil daarvoor plaatsen wij een review. Voor- en nadelen zullen wij bespreken in onze recensie.