Aftellen tot Fantasia X verschijnt: Nog 30 nachtjes tot 16 oktober

Fantasia X Geronimo Stilton Aftelkalender Instagram De Wakkere Muis recensie review avontuur lezen recensentFantasia 10, een splinternieuw avontuur van Geronimo Stilton, komt eraan! De laatste zinnen worden op papier gezet, nog even en dan kan uitgeverij De Wakkere Muis ermee aan de slag om er een gi-ga-geweldig boek van te maken. Geronimo snort nog van opwinding van alle belevenissen die hij op zijn tiende Fantasiareis heeft meegemaakt! We weten dat je nog aan het bijkomen bent van het muizenissige negende fantasiastische avontuur, maar je zult vast al staan te trappelen om verder te lezen in Fantasia 10! Geronimo kan in ieder geval niet wachten om jou over al zijn belevenissen te vertellen.

 

 

Aftellen tot Fantasia X verschijnt

Alle fans van Geronimo Stilton – die uiteraard de fantastische verhalen van Fantasia vertelt – kunnen natuurlijk niet wachten op alweer het tiende deel uit deze reeks!
Clubleden van de Geronimo Stilton Club  kregen al een voorproefje te lezen, maar vanaf vandaag kan iedereen genieten van de voorpret! Op de speciale website Fantasia10 kun je al een stukje lezen, zodat je een beetje weet waar het boek over zal gaan.  Bovendien kun je daar ook zien wat er allemaal bij komt kijken voordat het boek in de winkels ligt.
Dit jaar zal er een aftelkalender voor Fantasia X op Instagram verschijnen. Elke dag een bijzonder plaatje, zodat het wachten iets minder lang duurt…

Fantasia X is het wachten waard!

Soms heb je als recensent een klein voordeeltje (oké, in dit geval een groot voordeel), want mijn dochter en ik mogen nu al lekker genieten van alle belevenissen van Geronimo en zijn vrienden in Fantasia X.
We hebben het boek nog niet uit, maar zijn toch al lekker in het avontuur gedoken en hebben al heel wat meegemaakt. Veel verklap ik er nog niet over, maar ik kan al wel zeggen dat het weer een Fantasiastisch avontuur is!
Uiteraard zal op deze website straks ook een recensie verschijnen over Fantasia X, maar voor nu moet je het nog even doen met deze aftelkalender op Insta!

Wil je er zeker van zijn dat je het boek Fantasia X als een van de eersten in huis hebt?
Reserveer het dan op Bol.com