Air Hogs Zero Gravity Drive [recensie]

Air Hogs Zero Gravity Drive recensie review spin master

Air Hogs Zero Gravity Drive recensie review spin master

 

 

 

 

Dit voertuig rijdt niet alleen op de grond, maar ook op de muren en het plafond. Om hem te besturen kantel je het stuur naar links en rechts. Op het stuur zit ook een knop om de turbo in te schakelen en om de ledverlichting kleuren te veranderen!

 

Recensie:
Toen mijn dochter deze op afstand bestuurbare auto zag, vond ze hem er wel cool uitzien, maar was ze niet direct onder de indruk. Dat de Air Hogs Zero Gravity Drive eerst opgeladen moest worden, maakte eigenlijk dat ze hem al snel vergat. Eenmaal opgeladen Air Hogs Zero Gravity Drive spin Master recensie review 8+ afstandbestuurbare auto racewwagen muur plafonddemonstreerde ik de wagen op de vloer. Leuk… Maar toen ik hem op de deur plaatste en de Air Hogs Zero Gravity Drive bleef hangen en rijden over de deur, was haar aandacht opeens getrokken. Wauw! Dat is wel heel bijzonder. Snel nam ze de controller van mij over en speelde met het sturen en de ledverlichting.

Air Hogs Zero Gravity Drive

Geef je de Air Hogs Zero Gravity Drive cadeau, zorg dan dat je batterijen in huis hebt of meelevert. De controller heeft maar liefst zes AA batterijen nodig. Behoorlijk wat, maar al snel blijkt waarom. De Air Hogs Zero Gravity Drive is namelijk zelf heel licht en heeft geen batterijen. Deze auto laad je op met de batterijen in de controller. Nadat je daar de penlite batterijen hebt geplaatst, sluit je het oplaadkabeltje aan. Het rode lampje op de controller geeft aan dat er opgeladen wordt, zodra het groene lampje gaat branden kun je gaan spelen met deze op afstand bestuurbare auto.

Waar laat jij de Air Hogs Zero Gravity Drive rijden?

Deze bijzondere auto heeft twee standen. Met de normale stand kun je de auto op de grond laten rijden. Leuk daarbij is dat je de auto steeds een andere kleur kunt meegeven, door de ledverlichting aan te passen. Deze stand wordt echter niet veel gebruikt bij ons in huis, want dat is niet cool genoeg… 

Air Hogs Zero Gravity Drive Spin Master recensie review 8+ De tweede stand is namelijk veel leuker en stoerder. Zodra je de Air Hogs Zero Gravity Drive in de tweede stand zet, gaat er een soort ventilator draaien. Deze zorgt ervoor dat de racewagen aan het oppervlak gezogen wordt. Hierdoor blijft deze hangen aan gladde muren en zelfs plafonds. Laat met de controller de auto rijden en je hebt een racewagen die over de muren en/of het plafond raast.
Let wel op: deze functie werkt alleen met gladde, strakke oppervlakten. Bij ons blijft hij niet hangen op het plafond omdat deze van structuur voorzien is. Op de slaapkamer muur van mijn dochter blijft hij wel hangen, maar zodra er een oneffenheid op de muur zit, laat de Air Hogs Zero Gravity Drive los. De deur blijkt dus een goed alternatief te zijn bij ons, daar raast deze wagen goed rond!

Speelduur

Hoewel het niet noodzakelijk is, raad ik aan om oplaadbare batterijen te gebruiken voor de Air Hogs Zero Gravity Drive. Doordat je de auto ook oplaad met de batterijen in de controller, trekken deze behoorlijk snel leeg. Dan nog loop je het risico dat kinderen balen als de batterijen leeg zijn, maar kost het je geen vermogen aan batterijen. Een extra set oplaadbare batterijen paraat hebben liggen, zorgt ervoor dat kinderen gewoon verder kunnen met spelen. Zodra de auto kracht verliest als hij verticaal hangt, gaat een lampje knipperen, haal de auto dan direct van de muur om vallen te voorkomen. Hiermee voorkom je beschadigingen aan de wagen. Bij ons is de Air Hogs Zero Gravity Drive al wel eens van de wand af gevallen, maar dat heeft geen zichtbare schade opgeleverd. De wagen kan dus wel tegen een stootje, maar voorkomen is beter dan genezen.

Bekijk op Bol.com logoAir Hogs Zero Gravity Drive
Auto (op afstand bestuurbaar), 8+, Air Hogs, Spin Master

twitterbutton.nl