Al meer dan 100.000 fans naar nieuwe K3 show

K3 show afscheidstournee laatste show k3 kaartverkoop studio 100

 

 

Karen, Kristel en Josje zijn nu nog druk op zoek naar de “nieuwe K3” in het televisieprogramma K3 zoekt K3.
Dit programma is elke vrijdagavond te zien op SBS6. Nadat hun opvolgers bekend zijn, zullen zij op feestelijke wijze afscheid nemen van hun fans en de nieuwe K3 aan alle fans voorstellen tijdens hun nieuwe K3 Show!


K3 show

Inmiddels is het succesvolle programma K3 zoekt K3 van start gegaan en zijn Karen, Josje en Kristel bezig met hun zoektocht naar waardige opvolgsters! Als ze deze samen met een jury van Nederlandse en Vlaamse mama’s, papa’s, grootouders en kinderen gekozen hebben, gaan ze van 28 november 2015 tot en met 17 april 2016 samen op tour door Nederland en België! De belangstelling is overweldigend: al meer dan 100.000 fans hebben zich verzekerd van hun plaats bij een van de shows!

Karen, Kristel en Josje: “Fantastisch dat onze fans zo massaal aanwezig zullen zijn om afscheid van ons te nemen… en om de nieuwe K3 met open armen te ontvangen! We kijken des te meer uit naar onze laatste tour langs Nederlandse en Vlaamse steden.”

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar

Deze wervelende K3 show wordt voor de drie nieuwe meisjes het debuut binnen K3, en voor Karen, Kristel en Josje een afscheid van een periode die zij heel erg koesteren. Maar voordat Karen, Kristel en Josje definitief afscheid nemen, stellen zij de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor en bouwen zij met zijn zessen een dubbel zo groot K3 feest! Wees er snel bij voor de beste plaatsen bij deze unieke K3 show en ga voor tickets naar www.studio100.com!