Appelsientje Sinaasappelsap [recensie]

Appelsientje Sinaasappelsap 100 % puur sap houdbaar milde pasteurisatie uit concentraat Brazilië The Insiders testen geld-terug-actie gratis Appelsientje Sinaasappel is 100% puur sap van de lekkerste Braziliaanse sinaasappels. De sinaasappels worden met de hand geplukt en binnen 24 uur geperst. Het pure sap is van nature rijk aan vitamine C en een bron van foliumzuur en kalium. Het sap bevat alleen de van nature aanwezige fruitsuikers. Voor houdbaarheid wordt het alleen eventjes kort verhit. Het bevat dus, net zoals andere vruchtensappen, geen conserveermiddelen. En dat proef je!

 

 

 

 

Recensie:

Appelsientje Sinaasappelsap 100 % puur sap houdbaar milde pasteurisatie uit concentraat Brazilië The Insiders testen geld-terug-actie gratis

Inhoud The Insiders testpakket

Dit keer een product dat ik mag testen via The Insiders. Via deze website kan iedereen zich gratis inschrijven en als er een nieuwe testcampagne komt, krijg je vaak een uitnodiging om je aan te melden. Als jij je ingeschreven hebt voor een campagne, is het afwachten of jij één van de gelukkige testers bent. The Insiders werkt op basis van mond-tot-mond-reclame. Dit keer mag ik dus Appelsientje Sinaasappelsap proberen én mijn mening delen met anderen. Vandaar ook mijn recensie over deze vruchtensap.
Ga naar de website van The Insiders voor meer informatie en/of inschrijven als tester.

Appelsientje Sinaasappelsap

De naam kennen we ongetwijfeld allemaal al en sinaasappelsap is een bekend product. In de winkel vind je sinaasappelsap zowel gekoeld als ongekoeld. Appelsientje Sinaasappelsap deelt graag deze boodschap:

Sinaasappelsap is altijd 100 % puur sap en er zijn geen suiker of andere toevoegingen aan toegevoegd omdat dit volgens de wet niet mag. Ze bevatten nagenoeg dezelfde voedingswaarden.

Het voordeel van Appelsientje Sinaasappelsap is dat het ongekoeld houdbaar is en je – vanwege de langere houdbaarheidstermijn – je altijd wat op voorraad kunt hebben. Er is een milde vorm van pasteurisatie toegepast, waardoor er nauwelijks verlies van Appelsientje Sinaasappelsap 100 % puur sap houdbaar milde pasteurisatie uit concentraat Brazilië The Insiders testen geld-terug-actie gratis voedingsstoffen, zoals vitamine C is. De pakken hebben een praktische schenkdop: inschenken gaat zonder knoeien en het pak is altijd weer afsluitbaar. Over de smaak valt niet heel veel te zeggen: het smaakt lekker fris en echt naar sinaasappel. Ik mis alleen het vruchtvlees, maar mijn dochter is juist blij dat deze er nauwelijks in zit 😉 Smaken verschillen… Appelsientje Sinaasappelsap is gemaakt uit concentraat: in Brazilië worden sinaasappels geoogst en geperst en wordt er een deel van het water uitgehaald. Daarna wordt het bevroren naar ons land vervoerd. Hier wordt in de fabriek weer een zelfde hoeveelheid water toegevoegd en het sap afgevuld in pakken.

Het lekkerste om te drinken vind ik nog altijd echt vers geperste sinaasappelsap, maar als je voor gemak kiest, is dit een prima optie. Vooral handig voor degene die graag altijd wat sinaasappelsap in huis heeft, vanwege de langere houdbaarheidstermijn.

Ook gratis Appelsientje Sinaasappelsap proberen?

Wil je ook wel eens Appelsientje Sinaasappelsap proberen? Dan kan dat tijdelijk gratis met deze geld-terug-actie van Appelsientje.

Appelsientje Sinaasappelsap