Appelstroop van Fred & Ed in een tube [recensie]

Fred & Ed appelstroop in tube broodbeleg

 

Onze appelstroop bevat alleen van nature aanwezige suikers en zouten en is van nature rijk aan ijzer! Hier even alle voordelen op een rij:
* geen geklieder, dus geen vieze messen van pot naar pot…
* super handig, want onze tube kan niet kapot vallen, dus      ook super om mee te nemen op vakantie
* hartstikke fun, want je kan er leuke figuren mee knijpen op je boterham of pannenkoek!
* onze tube lekt niet door de anti-knoeidop

 

Recensie:
Eerder schreven we al over de Fred & Ed Dubbelpasta uit tube die ons goed bevallen is. Dit keer storten wij ons op de appelstroop van Fred & Ed uit tube. Zal het ons net zo goed bevallen? En werkt de anti-knoeidop echt? Je leest het in onze recensie over Fred & Ed appelstroop!

Appelstroop van Fred & Ed

Fred & Ed appelstroop tube broodbeleg

Oeps… En toen ging er iets mis!

Hoewel het al heel lang geleden is dat mijn dochter appelstroop op haar brood deed, pakt ze resoluut ook de Appelstroop van Fred & Ed om te testen. Kennelijk doet zo’n leuke verpakking het goed qua overredingskracht om het product eens te proberen. Bij de eerste boterham gaat alles goed en de smaak bevalt zo goed dat er enthousiast een tweede wordt gepakt. Terwijl ze lekker aan het knijpen is in de tube hoor ik opeens een: “Oh, oh… mama… het komt er aan de bovenkant uit!”

Wanneer ik kijk zie ik inderdaad opeens appelstroop uit de bovenkant komen. Dit euvel hebben we niet gehad bij de dubbelpasta, dus ik ga er van uit dat het domme pech is en dat hier met de verzegeling van de tube iets is misgegaan. Dat in combinatie met het feit dat kinderen toch onderin de tube knijpen in plaats van bovenin, waardoor de druk op het uiteinde van de tube te groot is geworden. Aangezien ik hierna de tube wel weg kan gooien, besluit ik nog een boterham te nemen met de Appelstroop van Fred & Ed en daarna belandt de vieze tube in de afvalbak.
De anti-knoeidop werkt overigens wel, die is helemaal schoon gebleven. Jammer dat niet de hele tube anti-knoei is 😉

De smaak

De Appelstroop van Fred & Ed is overigens lekker van smaak. Heerlijk fruitig en zoet. We hebben er heerlijk van gesmuld en het is jammer dat we er niet meer van konden smullen. Hoewel ik er van uit ga dat we met deze tube gewoon pech hebben gehad, is er toch wel een drempeltje bij mij om een nieuwe tube Fred & Ed appelstroop te kopen. Want als het weer mis gaat, heb je wel een enorme kliederboel…

Appelstroop van Fred & Ed
Tube

twitterbutton.nl