Baby Born Play & Fun Barbecue Set [winactie]

Baby Born Play & Fun Barbecue Set Baby Born BBQ set Instagram Facebook winactie winnen prijsvraag grillgeluiden flikkerende lichteffecten zomer poppenmoeder poppenvader batterijen sociale media

Zomer, zon, barbecueën… als BABY born® de hele dag in de tuin gespeeld heeft, is het logisch om ook buiten te eten. De worstjes, vis en maiskolven op de appelvormige grill smaken geweldig. Als je het barbecuevoedsel op de grill legt, beginnen de kooltjes te gloeien en hoor je barbecuegeluiden. Is het eten klaar, pak het dan met de tang van de barbecue en serveer het op twee borden. Maar zelfs op een barbecue eten we netjes met een vork. Er is ook kersen- en sinaasappellimonade om te drinken. Oh, de kinderen van de buren willen ook een hapje mee-eten, dus BABY born® trekt snel een andere outfit aan. Ze is een beetje vies geworden van het spelen in de zandbak. De schattige roze jurk is perfect voor gezellige barbecue-avonden.

Baby Born Play & Fun Barbecue Set

Laat de warme zomerdagen maar komen! Voor alle poppenmoeders en vaders is er nu een zomerse Baby Born BBQ set verkrijgbaar. Worstjes, vis en maïs voor op de barbecue en natuurlijk ontbreekt het drinken niet. Leuk detail: stop drie AAA batterijen (niet meegeleverd) in de barbecue voor echte grillgeluiden en flikkerend lichteffect. Zo kan jouw kleine meid of knul – op een veilige manier – jouw nadoen en een echte grillmaster worden!

Wat zit er in de Baby Born BBQ set?
De Baby Born Play & Fun Barbecueset is een viertiendelige set en bestaat uit: jurk, grill met licht- en geluidseffecten, 3 worstjes, 2 maïskolven, 1 vis, barbecuetang, 2 borden met 2 vorken en 2 flesjes limonade. De pop wordt dus niet meegeleverd.

*** Deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen ***
Winnaar is: Marcia1981k (Instagram)

Baby Born Play & Fun Barbecue Set Baby Born BBQ set Instagram Facebook winactie winnen prijsvraag grillgeluiden flikkerende lichteffecten zomer poppenmoeder poppenvader batterijen sociale media Winactie Baby Born BBQ set

Wij hebben goed nieuws, want wij mogen één persoon blij maken met deze leuke Baby Born set. Om kans te maken moet je het volgende doen:
1. Volg ons op Facebook en/of Instagram *
2. Plaats onder deze Instagram post en/of Facebook bericht een reactie en vertel wie deze zet moet hebben.
Meedoen kan t/m 10 juni 2018.
De volgende dag zal de winnaar bekend gemaakt worden op de sociale media kanalen en in dit bericht.

* Doe je op zowel Instagram als Facebook mee, dan heb je dus twee keer kans.

Baby Born BBQ Set
Speelset, 3+, Zapf Creation

7 comments

 • Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze helemaal geweldig doen.
  Waag heel graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 • Dat is leuk! Mijn tweeling meiden willen al zo graag een Baby Born maar wij kunnen ons dat niet permiteren

 • Mooie zomerse set! Hier zou ik mijn dochter en haar Baby Born graag heel blij mee maken!

 • M.M. Koopmans

  Wat zou dit leuk zijn voor mijn kleindochtertjes. Zo schattig en lief! Ik ben 75 jaar en ben niet actief op Facebook hoewel ik wel reclame voor je maak hoor. Jammer dat ik dan geen kans maak. Succes met de actie!

  • Bedankt voor de leuke reactie.
   Per winactie maken wij een afweging op welke manier wij deze inzetten. Helaas voor u is het deze keer via Facebook en/of Instagram.
   Ik hoop dat u nog vaak met plezier een bezoek aan onze website brengt en dat we in de toekomst een leuke winactie voor u hebben om per mail aan mee te doen!

 • Te gekke prijs voor mijn kleindochter! Zo leuk deze pop en alle spulletjes die ervoor te koop zijn! Zij zal in de wolken zijn hiermee!!!

 • elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochter maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *