Bbie Billutjuskrem [recensie]

Bbie billutjuskrem laifline cosmetics luieruitslag recensie Bbie Billutjuskrem onderscheidt zich door de evenwichtige samenstelling van enkel hoogwaardige ingrediënten! Bij de billencrème is gekozen voor een abrikozenpitolie die de huid extreem zacht helpt maken en zeer rijk is aan vitamine E. Verder bestaat de billencrème uit een plantaardige vaseline die de huid niet afsluit en biodine, een plantaardig mengsel dat is gebaseerd op olijfolie, saffloer en macadamia olie dat de huidvetstoffen nabootst. Ook maïszetmeel, dat de billetjes droog en bacterievrij houdt maakt onderdeel uit van deze zorgvuldig samengestelde billetjescrème. De crème creëert een beschermend laagje op de huid van uw baby, niet alleen onder de luierzone maar ook in het gebied erom heen. Bbie Billutjuskrem is parabenenvrij en parfumvrij!

 

Recensie:
We hebben al eerder producten uit de Bbie Cosmetics lijn van Laifline Cosmetics getest, maar we hebben weer een nieuw product onder de loep genomen. Uiteraard tref je op de verpakking ook hier weer een fonetische spelling aan. Dit keer proberen we de Bbie billutjuskrem uit.

Bbie Billutjuskrem

Bbie Wasjel Bbie Cosmetics SamplesDe tere huid van een baby is kwetsbaar. Een veelvoorkomend probleem bij de allerkleinsten is luieruitslag. Gelukkig zijn daar veel goede producten voor te vinden en één daarvan is de Bbie Billutjuskrem.

Wat mij direct opvalt is de smeerbaarheid van deze crème. Het gemak van een romige crème, maar zodra je het uitsmeert zie je wel dat er een beschermd laagje op de huid achter blijft. Hierdoor kun je zonder problemen het product aanbrengen op de gevoelige huid en bescherm je de tere huid. Bbie Billutjuskrem is parfumvrij en heeft een neutrale geur.

Verpakking

De Bbie Billutjuskrem zit in een praktische tube met klapdeksel, waardoor deze met één hand te openen en sluiten is. De fonetische spelling en een schattig olifantje maken dat de tube gezien mag worden in de babykamer.

Bbie Billutjuskrem
Tube, 100 ml

twitterbutton.nl