Beauty Pillow: Slaap je mooi! [recensie]

Beauty Pillow Slaap je mooi  kussensloop satijnSlapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet?

 

 

 

Recensie:
Satijnen beddengoed: ik heb er geen ervaring mee en het leek mij altijd ontzettend zweterig. Maar toen ik over de Beauty Pillow hoorde, werd ik toch wel erg nieuwsgierig. Eigenlijk dacht ik altijd dat je satijn alleen maar gebruikte voor de luxe uitstraling, maar Beauty Pillow beloofd veel meer dan dat. Veel voordelen voor huid- en haar… Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en dus werd het tijd voor een test van deze satijnen kussensloop!

Beauty Pillow

De beloftes van Beauty Pillow zijn groots, dus ik bedenk me geen moment en doe direct dit kussensloop om mijn kussen heen wanneer het binnen is. Benieuwd of mijn haar de volgende Beauty Pillow satijnen kussensloop slaap je mooi recensieochtend voor de verandering eens niet alle kanten op staat. Of de slaaprimpels inderdaad weg blijven en of de conditie van mijn huid er  echt beter op wordt.
Wanneer ik in bed lig merk ik dat ik toch wel moet wennen aan het gladde oppervlak dat onder mijn hoofd ligt. Ik ga er van uit dat het wel zal wennen en ga slapen. Ik val in een lichte slaap, maar wordt regelmatig wakker tijdens het draaien en woelen en ik ben het al snel zat en haal de Beauty Pillow van mijn kussen af. Al snel val ik in een heerlijke diepe slaap. De nachten erna probeer ik het nog een aantal keer, maar het lukt mij niet om te wennen aan de Beauty Pillow. Ik besluit dat mijn test ten einde is en ik zoek een andere gegadigde voor de Beauty Pillow test. Gelukkig vind ik al snel een vriendin, die wel bereid is om de test aan te gaan.

De ervaringen van testpersoon twee

Nieuwsgierig informeer ik na één nacht hoe het mijn vriendin is vergaan met de Beauty Pillow. Zij geeft direct aan dat ze heerlijk heeft geslapen en dat ze eindelijk eens niet schrok toen ze in Beauty pillow satijnen kussensloop slaap je mooi recensiede spiegel keek in de ochtend. Normaal gesproken ziet ze een kapsel dat alle kanten opstaat, maar dit keer leek het alsof ze al met een borstel door het haar was gegaan. Het was een broeierige nacht geweest door de hoge temperaturen, maar ze had geen last van plakkerigheid of zweten gehad. Haar eerste kennismaking met de Beauty Pillow was erg positief. Na een paar weken geeft ze aan dat ze ook veel minder last van klitten heeft. Het effect op haar huid heeft ze (nog) niet echt gemerkt, maar voor haar zijn het wegblijven van de klitten, een normaal kapsel in de ochtend en een lekker koel hoofdkussen voldoende om fan te zijn van de Beauty Pillow.

beauty pillow slaap je mooi recensie verkrijgbaar in 14 kleurenKleuren Beauty Pillow

Een crèmekleurige Beauty Pillow past natuurlijk al snel bij je eigen beddengoed en slaapkamer, maar natuurlijk is de Beauty Pillow ook verkrijgbaar in andere kleuren. Met de kleuren antraciet, lila, petrol, blauw, champagne, peach, rose, paars, rood, zilver, wit, aubergine en zwart is er altijd een Beauty Pillow die bij je past. 

Verkrijgbaarheid

De Beauty Pillow is onder andere te koop bij kapsalons, wellnesscenters, beautysalons en onlineshops. Voor meer informatie en/of verkoopadressen kun je de website raadplegen.

Beauty Pillow
Satijnen kussensloop, 14 verschillende kleuren

twitterbutton.nl