Bedankt juf of meester: een persoonlijk bedankje!

Bedankt juf of meester uitgeverij snor rapport vriendenboekje bedankje meester jufHet hele jaar heeft hij/zij over je kind gewaakt. Ervoor gezorgd dat je schaapje leerde lezen, rekenen en abstracte minimalistische schilderijen leerde maken. En bovenal zorgde hij/zij ervoor dat jij tussen half 9 en 3 even tijd had voor wat anders dan kinderfilms in de dvd-speler stoppen. Dan kun jij je er toch moeilijk met een reep chocola van afmaken.

Bedankt juf/meester is een boekje met vrolijke en kleurrijke illustraties, dat kinderen helemaal naar eigen inzicht over en voor de juf/meester kunnen invullen. Resultaat: een ultrapersoonlijk cadeau!

 

 

Recensie:
De meivakantie is weer achter de rug en alle kinderen maken zich op voor het laatste stuk richting zomervakantie. Voor velen betekent dit ook: nadenken over ene afscheidscadeautje voor de juf of meester. Wat is er nu leuker dan een heel persoonlijk cadeau? Nu is het eens tijd dat jouw zoon of dochter een eigen “rapport” invult voor de leerkracht. Of eigenlijk is het veel meer dan dat… Er staan geen cijfers in, maar laat zien hoe het kind de docent heeft gezien in het afgelopen jaar.

Bedankt juf of meester

bedankt juf of meester bedankje juf meester leerkracht uitgeverij snor rapport  vriendenboekje boekjeDit boekje met vijftig pagina’s is een invulboekje dat jouw zoon of dochter kan invullen. Geheel naar eigen inzicht, zodat het een leuk en uniek aandenken wordt voor de meester of juf. Uiteraard is Bedankt juf of meester een boekje met een knipoog. Een soort vriendenboekje, maar dan eentje die speciaal voor de leukste juf of meester is én dat ingevuld is door één leerling!
Per vraag staan er meerdere antwoorden waaruit een kind kan kiezen, maar er is ook altijd ruimte om zelf iets op te schrijven. Zo kan een kind altijd het antwoord geven dat bij de leerkracht past!

Wat kan ik verwachten?

Enkele voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen in dit vriendenboekje annex rapport voor de meester of juf:

Bedankt juf/meester dat je me laat lachen als je:….
Aankruisopties zijn bijvoorbeeld: de slappe lach hebt, vieze woorden zegt, tegen de deur loopt of de CITO toets in brand steekt of…
Mijn juf/meester is heel goed in:…..
Brillen repareren, hard praten, moppen uitleggen, strafwerk verzinnen of…
Juf/meester weet niet dat: ik al jaren verliefd ben op…, ik ervan droom om…, ik een geheim weet…
Teken de lontlengte van de juf of meester (oftewel: hoe snel wordt hij/zij boos?)

Eindcijfer

Wanneer het vriendenboekje helemaal ingevuld is, wordt het natuurlijk ook tijd om de meester of juf een beoordeling te geven in de vorm van een cijfer. Net als een echt rapport…
Natuurlijk is er dan ook nog ruimte om het cijfer toe te lichten.
Al met al zal Bedankt juf of meester een boekje zijn waar de leerkracht met een (glim)lach in zal lezen.

Bedankt juf of meester – Gerard Janssen
Kind & Jeugd overig, paperback, 50 pagina’s, Uitgeverij Snor

twitterbutton.nl