Boek OnneDi – Leuk of Meuk? [recensie]

Leuk of Meuk? OnneDi FC Klap vlog YouTube tattoo vloggers boek recensie review

Leuk of Meuk? OnneDi FC Klap vlog YouTube tattoo vloggers boek recensie reviewLeuk of meuk? Dat is dé belangrijkste vraag van dit moment. Elke vrijdag om 16:00 uur geeft Dionne het verlossende antwoord. Want dan uploadt ze haar vrolijke Leuk of meuk?-video, waarin ze speelgoed en gekke gadgets aan den lijve test. Op dinsdagmiddag om dezelfde tijd verschijnt haar video over… whatever! Dát is elke keer weer een verrassing. In dit boek geeft ze – net als in haar weekvlog op zondag – een kijkje in haar hoofd en in haar leven.

 

Recensie:
Met een enorme fan van OnneDi in huis, kon het niet anders dan dat het boek OnneDi Leuk of Meuk? hier hoog op het verlanglijstje kwam te staan. Mijn dochter had geluk, want in een boekenwinkel hier in de buurt kwam niemand minder dan OnneDi zelf langs om te signeren. We moesten er een tijd voor wachten, maar het was het absoluut waard. Leuk of Meuk? OnneDi FC Klap vlog YouTube tattoo vloggers boek recensie reviewWant ondanks de drukte en de lange wachtrij buiten, nam Dionne alle tijd voor haar fans en ging mijn dochter happy de deur uit met een gesigneerd exemplaar van het boek Leuk of Meuk?

OnneDi – Leuk of Meuk

Bij thuiskomst begon mijn dochter bijna direct met lezen. Bijna, want eerst moest ze nog wat belangrijks doen… Bij het boek zat namelijk een velletje tattoo’s. Uiteraard helemaal in style van Dionne zelf, dus de eerste tattoo moest eerst geplakt worden. De Leuk of Meuk? tatoeage was natuurlijk de meest voor de hand liggende 😉

Regelmatig werd ik voorgelezen uit dit boek. OnneDi Leuk of Meuk? In dit boek vertelt ze uiteraard ook over de dingen die ze uitprobeert in haar vlogs, maar geeft ze vooral heel veel informatie over zichzelf bloot. Mijn dochter heeft het boek van begin tot eind met heel veel plezier gelezen. De vele foto’s maken dat het boek een aantrekkelijke uitstraling heeft.

Leuk of Meuk? OnneDi FC Klap vlog YouTube tattoo vloggers boek recensie reviewDe jeugd van tegenwoordig kijkt volop vlogs en zo leerde ik OnneDi dan ook kennen. Mijn dochter kijkt regelmatig naar de verschillende vlogs van onder andere OnneDi en de Leuk of Meuk? video’s zijn wel haar favoriet.

Voor elke fan is OnneDi – Leuk of Meuk een echte musthave om in huis te hebben. Superleuk om te lezen en zo leer je haar heel erg goed kennen. Ze schrijft open en eerlijk over de leuke, maar ook over de minder leuke dingen die ze heeft meegemaakt, wat ik persoonlijk ook de kracht van dit boek vindt.

Wat je ook overigens niet mag missen, is de vlog waarin Dionne bekend maakt dat ze een eigen boek heeft. Uiteraard doet ze dit weer op geheel eigen wijze…

Boek: Leuk of Meuk? – OnneDi
Nederlands boek, paperback, FC Klap