Buurman & Buurman Bordspel vanaf oktober verkrijgbaar

Buurman & Buurman Bordspel Just Games AjetoA je To! Het aandoenlijke stel Buurman & Buurman staat altijd klaar om aan een nieuwe klus te beginnen. En dit najaar beleven ze een geweldig avontuur met het gloednieuwe Buurman & Buurman bordspel. Help jij hen mee? Er staat Buurman & Buurman een hele stapel klussen te wachten, maar gelukkig zijn ze handig en vooral erg creatief. Om de klus te klaren, moet je het juiste gereedschap bij elkaar dobbelen. Klus je sneller dan je tegenstanders? Dan roep je “A JE TO!”

 

 

 

Just Games
Just Games brengt dit najaar het derde spel uit rondom het iconische duo Buurman & Buurman. Afgelopen voorjaar werden het Buurman & Buurman memospel en de Buurman & Buurman legpuzzel uitgebracht. Nu kan de hele familie genieten van de belevenissen van het grappige stel met het Buurman & Buurman bordspel tjokvol dobbelstenen!

Buurman & Buurman

De poppenserie Buurman & Buurman is in 1976 in Tsjechië ontstaan als Pat & Mat en van de serie zijn meer dan 80 afleveringen gemaakt, die jarenlang bij VPRO zijn uitgezonden en ook op DVD enthousiast is ontvangen. De twee onhandige, maar vindingrijke buurmannen zijn nog onverminderd populair en krijgen nu hun eigen bordspel dat draait om hun favoriete bezigheid: klussen!

Buurman & buurman Bordspel

Ben je klaar om Buurman & Buurman te helpen met hun klussen? Verzamel zo snel mogelijk 40 punten door zes klusjes te doen of klaar als eerste zes klussen. Of je nu een superklusser bent of twee linkerhanden hebt: met het Buurman & Buurman bordspel beleef je met het hele gezin een leuk en spannend avontuur.

Buurman & Buurman bordspel
Bordspel, 2 – 4 spelers, 6+, Just Games