Buurman & Buurman Puzzel & Memo

buurman en buurman puzzel en memo spel just2playDe poppenserie Buurman & Buurman is in 1976 in Tsjechië ontstaan als Pat & Mat en van de serie zijn meer dan 80 afleveringen gemaakt, die jarenlang bij VPRO zijn uitgezonden en ook op DVD enthousiast werd ontvangen. De twee onhandige, maar vindingrijke buurmannen zijn nog onverminderd populair en krijgen nu dus een eigen spellenlijn. In mei komen de eerste twee Buurman-producten van Just2Play op de markt, in het najaar zullen er nog meer volgen.

 

A Je To!
Zijn jouw kinderen dol op Buurman & Buurman? Dan heeft Just2Play goed nieuws voor jou! Deze spellenuitgeverij brengt een gloednieuwe spellenlijn op de markt rondom dit populaire klusduo. De eerste producten, de Buurman & Buurman Puzzel en Buurman & Buurman Memo verschijnen in mei. Later dit jaar zullen nog meer spellen volgen. Spelletjes spelen wordt nog leuker met dit klunzige duo in huis!

buurman en buurman puzzel just2playBuurman & Buurman Puzzel
De puzzel van dit grappige klusduo bestaat uit 50 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Klus samen met je kind deze leuke puzzel van Buurman & Buurman in elkaar en geniet van het vrolijke tafereel.

buurman en buurman memo spel memorie memory just2playBuurman & Buurman Memo
Een spelletje memorie spelen is leuk voor jong en oud. Ga met het hele gezin op zoek naar alle gereedschappen en naar de buurmannen zelf. Wie weet de meeste paren bij elkaar te zoeken? Je kunt dit memo spel spelen met twee tot zes spelers vanaf drie jaar.

Nog meer Buurman & Buurman pret
Speel en geniet de komende maanden volop van deze puzzel en het memory spel van de leukste buurmannen die er bestaan. In het najaar volgen nog meer spellen van deze twee vrolijke mannen!

Buurman & Buurman Puzzel
Buurman & Buurman Memo Spel

Vanaf drie jaar, Just2Play

twitterbutton.nl