Het cadeau voor elke Wie is de Mol fan: Molboekje 2017 [recensie]

Molboekje 2017 Wie is de Mol Art Rooijakkers interviews aanwijzingen cadeautje Kerst spel kandidaat seizoen recensie review

Molboekje 2017 Wie is de Mol Art Rooijakkers interviews aanwijzingen cadeautje Kerst spel kandidaat seizoen recensie reviewHet Molboekje 2017 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo ‘de Mol’ van 2017 te kunnen ontmaskeren. Ook zijn er invulschema’s te vinden die je helpen bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de deelnemers.

Het bevat korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waar het spel zich dit jaar afspeelt. Ook bevat het boekje tips en tricks, leuke weetjes en interviews met (oud)finalisten en Mollen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Art Rooijakkers.

 

 

Recensie:
Heel stiekem voel ik me even kandidaat van Wie is de Mol… Want met het Molboekje 2017 in de hand, komt het gevoel dat je midden in het spel zit wel heel dichtbij. En dan is het seizoen nog niet eens begonnen! Ik kan niet wachten tot het eindelijk zaterdag 7 januari is!

Molboekje 2017

Hoewel ik al vaker van de Molboekjes voor de fans had gehoord, heb ik er nog nooit eerder eentje in huis gehad. Nu heb ik het Molboekje 2017 al van voor naar achter (en terug) bekeken, want ik wil niets missen. Je weet immers maar nooit… Niets is wat het Molboekje 2017 Wie is de Mol Art Rooijakkers interviews aanwijzingen cadeautje Kerst spel kandidaat seizoen recensie reviewlijkt. Stel je voor dat er ergens een geheime aanwijzing te vinden is 😉

Leuk is dat ik de deelnemers nu in ieder geval al een beetje ken. Het Molboekje 2017 bevat korte biografieën van de kandidaten én leuke informatie over de omgeving waar het spel zich in het komende seizoen afspeelt. Ook kun je het dagboek van Art Rooijakkers lezen en kun je nagenieten van andere seizoenen met de interviews met oud-Mollen en finalisten.

En zodra de eerste aflevering begint, noteert de echte Molloot natuurlijk alle aanwijzingen en verdachte situaties in het Molboekje 2017! Moet je nog voor iemand een cadeautje kopen voor de Kerst en is dat toevallig een enorme fan van WIDM? Dan is dit het cadeau voor hem of haar!

Bekijk op Bol.com logoMolboekje 2017
Nederlandse boeken, hardcover, 160 pagina’s, Gloriae