Creatief denken voor Dummies [recensie]

Creatief denken voor Dummies recensie David Cox BBNC managment mindmappen Creatief denken, dat doe je niet zomaar op commando. Hoe bedenk je, onder druk, de beste ideeën? ‘Creatief denken voor Dummies’ helpt je op weg! Of het nu gaat om die roman die je altijd al hebt willen schrijven of het eigen bedrijf dat je wil opzetten, dit praktische, hands-on boek brengt je inspiratie, tips en technieken om het beste uit je creativiteit te halen! ‘Creatief denken voor Dummies’ leert je je creatief potentieel aan te spreken door onder meer te brainstormen, out-of-the-box te denken, te mindmappen, te tekenen of te mediteren – en dat allemaal met maar één doel: jouw beste idee boven tafel krijgen. Je zult de wereld op een nieuwe manier leren bekijken – en je realiseren dat de inspiratie overal om je heen voor het oprapen ligt. Stel je open voor de gerenommeerde technieken in dit boek en ontdek dat je veel creatiever bent dan je denkt. Of je nu professioneel of persoonlijk op zoek bent naar creativiteit, ‘Creatief denken voor Dummies’ is dé gids!

 

Recensie:
De gele “Voor Dummies” boeken zijn inmiddels een begrip geworden. Nieuw in deze reeks populaire boeken is Creatief denken voor Dummies. Voor iedereen die persoonlijk of professioneel op zoek is naar handvaten om een creatief denkproces te stimuleren. Veel mensen hebben creatieve ideeën, maar weten niet altijd hoe ze deze om moeten zetten in een gerichte actie om het plan uit te voeren. Met Creatief denken voor Dummies moet dat probleem verleden tijd zijn!

Creatief denken voor Dummies

De opmaak van Creatief denken voor Dummies is uiteraard vergelijkbaar met andere “Voor Dummies” boeken. Overzichtelijk, duidelijk geschreven en tips en aandachtspunten staan Creatief denken voor Dummies recensie BBNC mindmappen managment altijd speciaal gemarkeerd, zodat je ze ook weer eenvoudig terug kunt vinden.
Creatief denken voor Dummies begint met de basis: wat is creativiteit en ga je creatieve denkwijzen verkennen. Met praktische en doelgerichte opdrachten wordt je zelf ook aan het werk gezet: je moet immers leren om op een andere manier te gaan denken om je dromen te verwezenlijken.

Voor iedereen die open staat voor een ander denkpatroon en de beste creatieve ideeën tot werkelijkheid te zien groeien, is Creatief denken voor Dummies een perfect handboek. Inspirerend om te lezen, praktisch als naslagwerk als je het eenmaal even niet meer weet of vast loopt. Naar verloop van tijd zul je al snel zien dat creatief denken een eitje is, als je eenmaal je denkpatroon hebt aangepast.

Bekijk op Bol.com logoCreatief denken voor Dummies – David Cox
Managment, paperback, 363 pagina’s, BBNC

twitterbutton.nl