De knotsgekke wereld van Lotte Wirwar – Superschapen en wilde konijnen

de knotsgekke wereld van lotte wirwar superschapen en wilde konijnen recensie graphic novel zelf lezen 9-12 jaar Vandaag gebeurde er op school iets spannends. Want Isabelle van Adelstand heeft een meisjesgroepje opgericht: DE SUPERSCHATJES. Bijna alle meisjes van de klas zitten in het groepje, behalve mijn beste vriendin Chloë en ik. Omdat wij de hele tijd SUPERSCHAAPJES tegen hen zeggen. Hoe dan ook, Chloë en ik hebben nu ons eigen groepje: DE WILDE KONIJNTJES! En omdat we maar met z’n tweeën zijn, hebben we Pieter met zijn boomhut erbij gevraagd. Het is wel stom dat we behalve de SUPERSCHAAPJES ook nog de stoere boys achter ons aan hebben zitten. Kunnen we die met mijn Indische blokfluit van ons afschudden? Of gebeuren er dan nog meer rare dingen?

 

 

Recensie:
Superschapen en wilde konijnen? Dit tweede boek over Lotte Wirwar gaat niet over dieren, al doet de titel anders vermoeden. De superschapen en wilde konijnen zijn namelijk twee verschillende vriendenclubjes. De hipste meiden uit de klas van Lotte kwamen met een clubje op de proppen en omdat Lotte en haar beste vriendin Chloë niet zijn toegelaten tot deze club, richten ze er zelf maar eentje op. En aangezien de meiden van de twee clubjes elkaar niet zo mogen, levert dit regelmatig komische situaties op. Lachen gegarandeerd dus!

De knotsgekke wereld van Lotte Wirwar
Superschapen en wilde konijnen

De knotsgekke wereld van Lotte Wirwar superschapen en wilde konijnen recensie graphic novel reeks Alice pantermuller deltas uitgeverij recensieDe knotsgekke wereld van Lotte Wirwar Superschapen en wilde konijnen is een zogenoemde graphic novel voor meiden van ongeveer 9 tot 12 jaar. De opmaak lijkt een beetje op een dagboek waarin geschreven is, maar waar vooral ook veel tekeningen in staan. De lay-out is hierdoor erg speels en maakt het boek aantrekkelijk om te lezen: een groot pluspunt om plezier in lezen te bevorderen bij kinderen!

Mijn dochter moest regelmatig erg lachen om de gebeurtenissen in dit vrolijke verhaal. Zelf heb ik het boek ook gelezen en ik moet zeggen dat het echt een superleuk boek is om te lezen. Zelfs ik heb me vermaakt met dit typische meidenboek!

De knotsgekke wereld van Lotte Wirwar Superschapen en wilde konijnen – Alice Pantermüller
Bekijk op Bol.com logo
Zelf lezen, hardcover, 160 pagina’s, Deltas

 

 


Bekijk hier alle boeken van Lotte Wirwar >>>

 

de knotsgekke wereld van lotte wirwar boerderij op stelten alice pantermuller recensie reeks graphic novel deltas

De knotsgekke wereld van Lotte Wirwar wat een beestenboel alice pantermuller recensie deltas graphic novelde knotsgekke wereld van lotte wirwar superschapen en wilde konijnen recensie graphic novel zelf lezen 9-12 jaar

twitterbutton.nl