De Kronieken van de Zeven Eilanden 4: Stormbrekers [winactie]

De kronieken van de zeven Eilanden Stormbrekers winactie fan De Vier Windstreken exemplaar verloten recensie mail boek fantasy reeks trilogie serie winnen kans maken prijsvraag Mariette Aerts

De kronieken van de zeven Eilanden Stormbrekers winactie fan De Vier Windstreken exemplaar verloten recensie mail boek fantasy reeks trilogie serie winnen kans maken prijsvraag Mariette AertsRaben en Calli hebben de oversteek naar de oostelijke landen gemaakt en gaan daar voor een Familie van stormzingers aan de slag op hun stormboot de Cheron. Maar het botert niet erg tussen Calli en de Familie en dan wordt het schip ook nog eens bedreigd door luchtpiraten. Calli’s droom is om de Kraaienburcht te bezoeken, de plek waar ooit machtige Elementalisten gewoond hebben. Dat zijn immers de mensen van wie zij haar gave heeft geërfd.
Stormbrekers is het vierde deel van De Kronieken van de Zeven Eilanden..

 

 

 

*** Deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen ***
Winnaar is: Sander de Boer

Niet gewonnen?
Je kunt De kronieken van de Zeven Eilanden 4: Stormbrekers natuurlijk ook (online) kopen.

Winactie:

Ben jij een fan van De kronieken van de Zeven Eilanden? Heb je de eerste drie delen met plezier gelezen en sta je te popelen om in het vierde deel te beginnen? Lees dan snel even verder, want wij mogen namens uitgeverij De Vier Windstreken één exemplaar van De kronieken van de Zeven Eilanden 4: Stormbrekers verloten!

Wat moet je doen om kans te maken?

Meedoen aan deze spetterende winactie is heel eenvoudig. Stuur een mail met je naam en adresgegevens naar win@wijtestenhet.nl o.v.v. Stormbrekers.
Zorg er voor dat je mail uiterlijk 4 april 2018 binnen is.
Op donderdag 5 april zullen wij de winnaar van het boek in dit bericht bekend maken.

Ken je deze fantasy reeks nog niet en ben je nieuwsgierig geworden?
Lees dan hier onze recensies van de eerste twee delen uit deze serie.

Bekijk alle delen van De Kronieken van de Zeven Eilanden op Bol.com