Deluxe Mango & Passion Fruit Cheesecake [Lidl]

Lidl Deluxe Mango & Passion Fruit CheesecakeTijdens de feestdagen willen wij Nederlanders graag eens wat anders op tafel zetten. Iets wat we anders niet snel eten. Maar tegelijkertijd willen we ook gemak. Supermarktketen Lidl speelt daar handig op in met Deluxe producten die tijdelijk in het assortiment te vinden zijn.

 

Recensie:
Wij nemen graag de proef op de som en gaan eens kijken wat er in dit assortiment voor de Pasen te vinden is. De desserts zien er lekker uit en we besluiten een verpakking Mango & Passion Fruit Cheesecake van Deluxe mee te nemen. Wij offeren ons graag op om dit luxe toetje eens te testen. 😉
Verpakking
De toetjes zijn verpakt in glazen schaaltjes, dus dat straalt al meer luxe uit dan en simpel plastic bakje. Je kunt eenvoudig de schaaltjes uit het karton halen, folie eraf trekken en je dessert kan zo op tafel gepresenteerd worden. Het is dus makkelijk en het straalt een vorm van luxe uit. Nu nog testen of het ook lekker is…

Lidl Deluxe Mango & Passion Fruit CheesecakeMango & Passion Fruit Cheesecake
Zelf ben ik wel een liefhebber van passievrucht, dat was ook de reden dat ik besloot om juist dit dessert mee naar huis te nemen. De schaaltjes zijn gevuld met drie laagjes: de kruimelige bodem, een vruchtengelei en als laatste de stevige kwarkpudding.
Doordat de schaaltjes ondiep zijn, kun je eenvoudig met één schepje van alle drie de laagjes wat op je lepel scheppen. Dat is wel belangrijk, want het gaat tenslotte om de combinatie. De structuur van de bodem proef je goed en heft een lekkere, maar iets droge smaak. Dat wordt overigens direct gecompenseerd door de heerlijke frisse vruchtengelei van mango en passievrucht. De stevige kwarkpudding op de top maakt de smaakbeleving helemaal af.

Wanneer je met de feestdagen (of gewoon nu al) zin hebt om iets bijzonders op tafel te zetten, kan ik zeker deze mango & passion fruit cheesecake aanbevelen.

Deluxe mango & passion fruit cheesecake
Tijdelijk in het assortiment bij Lidl.

 

 

twitterbutton.nl