Diam Studio New York [recensie]

Diajm studio new york recensie megebleu sieraden maken knutselset Creëer je eigen unieke verzameling sieraden en word de mooiste prinses! Gebruik de stiften met diamant effect om de verschillende patronen te versieren volgens je eigen creativiteit.

Dankzij de bijgeleverde accessoires veranderen de patronen in echte sieraden: ketting, armband, ring,… Bevat ook stickers om je handtas, agenda, riem,… te versieren met je eigen juwelen.

 

 

 

 

Recensie:
We hebben al twee andere sets van Diam Studio mogen recenseren en nu is het de beurt aan onze derde en laatste set. Met Diam Studio New York kun je accessoires weer pimpen en natuurlijk kun je er prachtige sieraden mee maken.

Diam Studio New York

diam studio new york recensie megableu sieraden maken knutselen diamantenDe Diam Studio New York set bevat 17 figuren die je zelf kunt kleuren. In dit pakket zijn vier stoften bijgevoegd: geel, rood, groen en blauw. Met de twintig accessoires maak je in een handomdraai de mooiste sieraden of versieringen voor je spullen. De dubbelzijdige stickers zorgen ervoor dat je de diamanten figuren op een glad oppervlak kunt plakken. Bij intensief gebruik raad ik je aan om lijm te gebruiken, aangezien de stickers anders vroeg of laat los zullen laten. De accessoires voor sieraden zijn van degelijke kwaliteit, zodat je met een gerust hart de sieraden kunt dragen.

Knutselen 

Wanneer je kiest voor Diam Studio New York moet het je vooral gaan om de diamanten die de kinderen zelf kunnen kleuren en daarna gebruiken. Het kleuren zelf is namelijk heel snel klaar. Hier werd meer tijd besteed aan het uitzoeken van de kleuren, dan aan het kleuren op zich. Maar kinderen die dol zijn op glimmers, sieraden en het pimpen van agenda’s, spiegels etc. zullen Diam Studio New York om die reden erg leuk vinden. 

De ringen en armbanden kun je steeds weer veranderen door er ene ander figuur aan vast te maken en de diamantfiguren die je ergens op plakt, geven alle spullen een schitterend effect.

Bekijk op Bol.com logoDiam Studio New York
Knutselen / Sieraden maken, 6+, Megableu

twitterbutton.nl