De DierenRidders: De papegaai in de kast [recensie]

 De DierenRidders: Papegaai in de kast Irisi Boter van Holkema & Warendorf recensie review dementie De DierenRidders 4: De papegaai in de kast
Amy’s oma verhuist naar een woon-zorgcentrum, maar ze mag haar papegaai meneer van Hamelen niet meenemen. Dat vind ze heel erg. Amy’s moeder wil het dier niet in huis hebben, dus waar moet meneer van Hamelen dan heen?

Amy’s oma mist hem nu al. Tijd voor de DierenRidders om in actie te komen.

 

 

 

 

Recensie:
Een kleurrijke kaft waar goed duidelijk op te zien is waar het verhaal om draait. De papegaai in de kast is alweer het vierde deel in de reeks De DierenRidders.

De DierenRidders: De Papegaai in de kast

De oma van Amy is dement en gaat daarom naar een woonzorgcentrum. Wanneer Amy en haar moeder oma helpen verhuizen komen ze te horen dat oma’s geliefde papegaai De DierenRidders: Papegaai in de kast Irisi Boter van Holkema & Warendorf recensie review dementiemeneer van Hamelen niet mee mag verhuizen. Maar haar moeder wil de vogel ook niet in huis… Dus is het tijd voor de DierenRidders om in actie te komen en een plan te bedenken.

De DierenRidders brengen meneer van Hamelen naar oma toe en verstoppen hem in haar huis. Oma is super blij dat haar grote vriend weer bij haar is! Maar wanneer ze terugkomen om de papegaai te verzorgen, is hij ontsnapt! Het dier zet de boel op stelten, dus is het aan de DierenRidders om meneer van Hamelen weer te vinden.
Een hilarisch verhaal maar met een serieus randje over een oma met dementie. Dit voert echter niet de rode lijn in het verhaal en mijn zoontje heeft hier verder ook niets over gevraagd.

Dit is het vierde deel van de DierenRidders en wij zijn enthousiast! Wij willen nu ook heel graag de vorige drie delen lezen!

Bekijk op Bol.com logoDe DierenRidders: Papegaai in de kast – Iris Boter
Zelf Lezen, hardcover, 64 pagina’s, van Holkema & Warendorf