Doe mee en win een set Koen en Lot AVI boekjes! VERLOPEN

Koen en Lot AVI M3 leesboekjes leren lezen winactie Doe mee en win een set Koen en Lot AVI boekjes! Marianne Busser en Ron Schroder avonturen fan uitgeverij Van Holkema en Warendorf set leesboekjes verloten simpel mailtje sturen onderwerpregel koen en lot adresgegevens mail boekjes gewonnen januari meedoen bekend bericht mail winnaar

Koen en Lot AVI M3 leesboekjes leren lezen winactie Doe mee en win een set Koen en Lot AVI boekjes! Marianne Busser en Ron Schroder avonturen fan uitgeverij Van Holkema en Warendorf set leesboekjes verloten simpel mailtje sturen onderwerpregel koen en lot adresgegevens mail boekjes gewonnen januari meedoen bekend bericht mail winnaar

Leert jouw kind lezen? Doe mee en win een set Koen en Lot AVI boekjes!

De AVI-leesverhalen van Marianne Busser en Ron Schröder zijn al jaren populair. En nu kunnen nog meer beginnende lezers volop genieten van de alledaagse avonturen van Koen en Lot. Met een nieuwe lay-out en voorzien van de sprankelende illustraties van Mark Janssen, zijn de boeken weer helemaal van deze tijd. De eerste vier delen van de serie verschenen dit jaar, volgend jaar zullen er nog vijf volgen.

 


***Deze winactie is afgelopen ***

Onze mailbox stroomde vol met reacties op deze set AVI boekjes. Ontzettend leuk om te zien dat jullie allemaal zo enthousiast zijn. Helaas betekent dat ook dat we veel mensen teleur moeten stellen: er kan immers maar eentje de winnaar zijn…

Deze keer is het lootje van Marion Licht getrokken.
Inmiddels heeft zij al een mail van ons gehad en de boekjes zullen vandaag nog verzonden worden!

Problemen met mailen
Helaas hebben wij ook vernomen van een paar mensen dat ze niet kunnen mailen via de link in het bericht. Dit is iets waar wij niets aan kunnen doen, het heeft te maken met de instellingen van de browser en het email-programma van de gebruiker. Wanneer het mailprogramma niet opent, kijk dan eens onderin je scherm als je op de link staat. Dan zie je in meestal wel waar de link heen leidt en zie je dus ook het mailadres staan.

Dubbele mails
Ook waren er een aantal mensen die kennelijk heel graag wilden winnen, want zij stuurden meerdere malen een mail. Alle dubbele mails worden verwijderd, zodat iedereen evenveel kans heeft. Je naam komt dus echt maar één keer op een lootje, dus willen wij jullie vriendelijk verzoeken ook maar één keer te mailen.

Doe mee en win een set Koen en Lot AVI boekjes!

Je leest het goed… Je maakt nu kans op een set van vier AVI leesboekjes (AVI M3) van Marianne Busser en Ron Schröder. Met de avonturen van Koen en Lot wordt leren lezen wel heel erg leuk! Wedden dat jouw kind – na het lezen van het eerste boekje – direct fan is van Koen en Lot? Namens uitgeverij Van Holkema & Warendorf mogen wij een set van deze leesboekjes verloten! Doe mee en win een set Koen en Lot AVI boekjes.

Koen en Lot AVI M3 leesboekjes leren lezen winactie Doe mee en win een set Koen en Lot AVI boekjes! Marianne Busser en Ron Schroder avonturen fan uitgeverij Van Holkema en Warendorf set leesboekjes verloten simpel mailtje sturen onderwerpregel koen en lot adresgegevens mail boekjes gewonnen januari meedoen bekend bericht mail winnaarWat moet je doen?

Meedoen is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen naar ons.

Stuur een mail en schrijf in de onderwerpregel Koen en Lot.
Laat je adresgegevens achter in de mail, zodat wij weten waar de boekjes heen moeten als je gewonnen hebt.

Meedoen kan t/m woensdag 27 januari.
Op donderdag 28 januari maken we de winnaar van de Koen en Lot boekjes bekend in dit bericht.

Tevens sturen wij een mail naar de winnaar om te laten weten dat de boekjes er aan komen.