DrawYourMap Barcelona: de leukste reisgids voor kids!

DrawYourMap Barcelona stedentrip Spanje vakantie reisgids kinderen plattegrondDrawYourMap Barcelona maakt een stedentrip leuk en leerzaam voor kinderen en ouders! Het is een reis-doe-boek voor reisleiders in de dop; kinderen worden uitgenodigd om hun eigen kaart van de stad te maken en zelf op ontdekkingstocht te gaan. Wist je dat ze de Sagrada Familia al sinds 1882 aan het bouwen zijn en die is nog steeds niet af… ?

Je gaat op reis door Barcelona! De mooiste stad van Spanje waar 2 talen worden gesproken: Spaans en Catalaans. Ga je mee op reis?
Oh ja, je bent trouwens niet alleen… Een klein hondje is altijd in de buurt…

 

Recensie:
De zomervakantie komt er weer aan en voor velen van ons betekend dat spullen pakken en op reis. Ga jij op vakantie naar Spanje en wil je – samen met kinderen – een bezoek brengen aan Barcelona? Voorzie je nu al enige strijd omdat je weet dat jouw zoon of dochter liever iets anders doet dan een stedentrip? Dan biedt DrawYourMap Barcelona wellicht uitkomst.

DrawYourMap Barcelona

De beste manier om kinderen enthousiast te krijgen voor een stedentrip is ze de leiding geven. DrawYourMap Barcelona is een ideaal cadeau voor kinderen die de stad Barcelona gaan bezoeken. Op elke pagina komt een bezienswaardigheid aan bod die in deze wereldstad te zien is. Beknopte informatie en leuke weetjes zullen kinderen enthousiast maken voor al DrawYourMap Barcelona reisgids kinderen gezin spanje stedentrip  plattegronddie dingen die jij als ouder toch al graag wilde zien. Durf de regie een beetje uit handen te geven en zeg dat jullie zo en zo naar Barcelona gaan, maar dat zij bijvoorbeeld één of twee dingen mogen uitzoeken wat ze graag willen zien. Wedden dat ze enthousiast op zoek zullen gaan in DrawYourMap Barcelona?

Teken je eigen plattegrond

Maarnatuurlijk is er meer dan informatie over alle highlights van Barcelona. Of het nu gaat om de Museu Picasso, Camp Nou, Park Gűell of de beroemde Sagrada Familia: overal staat op een getekende plattegrond aangegeven waar deze bezienswaardigheid ligt. En het leukste van allemaal is, kinderen kunnen hun eigen plattegrond van Barcelona tekenen in het boek. Zo kunnen ze de plaatsen die ze willen bezoeken, in de plattegrond aangeven en kunnen ze voor jullie een route bedenken om alles te bekijken. Zo is er voor iedereen iets wat ze graag willen zien of doen en heb je als gezin toch een lekker dagje uit.

Zoekplaatje

De pagina’s in DrawYourMap worden extra leuk om te bekijken omdat overal ergens een klein hondje is verstopt. Door deze op te zoeken, blijft het een leuke uitdaging om alles goed te bekijken en is het ontspannen om deze reisgids door te nemen. Hoewel wij niet naar Spanje op vakantie gaan, is mijn dochter toch enthousiast over DrawYourMap Barcelona!

DrawYourMap Barcelona – Robin Bertus & Lisa van Gaalen
Informatieve boeken, paperback, 64 pagina’s, Van Duuren Media

Geen reis naar Spanje, maar wel naar Frankrijk, Engeland of blijf je gewoon in Nederland? 
Binnenkort zul je hier ook recensies lezen over DrawYourMap Parijs, Londen en Amsterdam!

twitterbutton.nl