DrawYourMap Londen: De reisgids voor een stedentrip met kids

DrawYourMap londen Draw your map reisgids londen kinderen gezin stedentripDrawYourMap Londen maakt een stedentrip leuk en leerzaam voor kinderen en ouders! Het is een reis-doe-boek voor reisleiders in de dop; kinderen worden uitgenodigd om hun eigen kaart van de stad te maken en zelf op ontdekkingstocht te gaan. Wist je dat de koning wil dat er altijd 6 raven in de ‘Tower of London’ zijn, of anders…? Je gaat op reis door Londen! De hoofdstad van Engeland waar je meer dan 400 keer op een roltrap kunt staan terwijl je door de hele stad reist. Ga je mee op reis?

 

Oh ja, je bent trouwens niet alleen… Een klein hondje is altijd in de buurt…

 

 

DrawYourMap Londen Draw Your Map London reisgids stedentrip kinderen gzinRecensie:
Wie denkt dat het gedaan is met stedentrips zodra ze kinderen hebben, kent vast de Draw Your Map boeken nog niet. Leuke reisgidsen speciaal bedoeld voor kinderen over steden zoals Amsterdam, Barcelona, Parijs en uiteraard deze DrawYourMap Londen.

DrawYourMap Londen

Een stedentrip naar Londen met kinderen wordt gegarandeerd een succes wanneer jij ze van te voren Londen laat ontdekken. Met DrawYourMap Londen kunnen kinderen zich optimaal voorbereiden en komen ze van alles te weten over de belangrijkste highlights van Londen.
DrawYourMap Londen voert je mee langs de Thames naar het Museum of London, de bekende Tower of London en het British Museum. Maar ook het indrukwekkende Science Museum en Hyde Park zijn plekken die je niet mag missen.

DrawYourMap Londen draw your map london reisgids stedentrip kinderen gezinPlan je reis

Aan de hand van alle reisinformatie over de stad Londen kunnen kinderen prima bedenken wat ze heel graag willen zien en wat niet. Laat als ouder vooral ook weten wat jullie niet willen missen en laat kinderen op de plattegrond alle locaties tekenen die jullie als gezin willen bezoeken. Een route plannen was nog niet zo leuk! Wedden dat kinderen het dan helemaal niet zo erg meer vinden als ze ook ergens naar toe moeten wat ze niet zelf hebben uitgekozen?

Vrolijke vormgeving

Zodra je DrawYourMap Londen open slaat, zie je direct dat dit een reisgids is voor kinderen. Beknopte stukken tekst, een vrolijke en speelse vormgeving en gekke wetenswaardigheden die juist kinderen enorm aanspreken. Maar ook voor de ouders is het erg leuk om DrawYourMap Londen door te lezen. En voor de creatievelingen die dol zijn op het maken van een eigen reisverhaal, is dit een fantastische bron van inspiratie!

DrawYourMap Londen – Robin Bertus &  Lisa van Gaalen
Informatief, paperback, 64 pagina’s, Uitgeverij Link

twitterbutton.nl