Eat Natural Coffee & Chocolate Mixed Nut Bar [recensie]

eat natural coffee & chocolate mixed nut bar notenreep tussendoortjeEat Natural Coffee & Chocolate mixed nut bar. De Coffee & Chocolate reep met uitsluitend noten, gepofte rijst en honing met pure chocolade en koffie is heerlijk als ‘coffee break.’

 

 

Recensie:
Het eten van tussendoortjes die verantwoord én lekker zijn, voorkomt een schuldgevoel achteraf. De Eat Natural repen zijn verantwoord en door het ruime aanbod aan smaken, zit er altijd wel iets lekkers voor je bij. Eerder probeerden we al de Cashew & Blueberry reep die omhuld is met een laagje yoghurt, dit keer proeven wij de Eat Natural Coffee & Chocolate mixed nut bar. Een heerlijke stevige reep boordevol noten, gepofte rijst, chocolade en koffie.

Eat Natural Coffee & Chocolate mixed nut bar

Eat Natural Coffee & chocolate mixed nut bar notenreep tussendoortje recensieEen stevige reep en ik ben er dan ook van overtuigd dat deze mijn trek wel kan stillen. Nu maar hopen dat de smaak ook lekker is. Al snel blijkt dat de pinda’s, amandelen, chocolade, honing en koffiesmaak prima op elkaar afgestemd zijn en dat alle smaken goed tot zijn recht komen. De reep zelf is stevig, maar ook lekker smeuïg. Je hebt dus geen droge hap in je mond. Na het eten van deze Coffee & Chocolate reep kan ik er lange tijd weer tegenaan en daarmee is deze reep van Eat Natural dus goedgekeurd.

Prettig om te weten is dat de repen van Eat Natural glutenvrij zijn, er gen kunstmatige kleurstofffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen worden gebruikt. De producten van Eat Natural zijn ook geschikt voor vegetariërs, dus in meerdere opzichten een verantwoord product.

Eat Natural Coffee & Chocolate Mixed Nut Bar
Tussendoortje, notenreep, algemeen verkrijgbaar

twitterbutton.nl