Ella wil verliefd zijn

ellawilverliefdzijn_groot

Ella wil verliefd zijn. Maar ze weet niet hoe. Ze vraagt het aan iedereen die ze tegenkomt…

Maak kennis met de speelse, nieuwsgierige Ella! Met een ontwapenende blik kijkt Ella naar de wereld van de grote mensen. Want daar wil ze zo graag bijhoren. 

 

 

 


Recensie:

Ella wil verliefd zijn is een hartverwarmend verhaal over de verliefdheid die kleuters kennen. Het boekje gaat in op wat verliefd zijn is, maar ook over hoe je verliefd wordt. Ella wil wel graag ervaren hoe het is om verliefd te zijn en dus vraagt ze aan iedereen wanneer je verliefd bent. Al snel komt ze erachter dat daar niet één antwoord op te geven is en dat bepaalde dingen verschillende oorzaken kunnen hebben.

Juf geeft aan dat je hart dan sneller gaat slaan en dus gaat Ella een stuk rennen. Haar hart slaat zeker sneller, maar verliefd is ze nog altijd niet. Hoe kan dat? Oma heeft het over dromen, maar hoe veel Ella ook droomt, ze krijgt niet het verliefde gevoel. Maar dan komt het antwoord op haar vraag opeens heel onverwachts…

De prenten in dit boekje geven op eenvoudige en speelse wijze weer hoe de ontdekkingstocht van Ella verloopt. Van het rennen gaat haar hart wel sneller slaan, maar ze is alleen maar erg moe geworden. Het verhaal helpt jonge kinderen een beeld te vormen over wat bepaalde gevoelens nu zijn. Een boekje om keer op keer van te genieten en wellicht wordt je zelfs een klein beetje verliefd op het schattige meisje Ella.

Ella wil verliefd zijn – Valerie Eyckmans & Mark Janssen
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Abimo

 

twitterbutton.nl

2 comments

  • Hoi, ik ga een brutale vraag stellen maar zou ik het boekje van je mogen overnemen als je hem nog hebt en hij in goede staat is? Mijn dochtertje van 1,5 heet Ella en het lijkt me zo leuk om aan haar voor te lezen maar ze zijn helaas overal uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *