Engelen Orakel [recensie]

Engelen Orakel Annelies Hoornik Karakter Uitgevers recensie review kaarten leggen engelenkaarten werken boodschappen engelen ontvangen eerlijk toegeven behoefte recensie ervaringen mening inhoud begrijpelijk lezen vormgeving cadeau geschenkdoos boek kaarten ervaring verdiepen ontvangen boodschappen blokkades open benadering lezer keuze gevoel uitleg opdrachten leert overbrengen berichten readings onderwerp interesse

 Engelen Orakel Annelies Hoornik Karakter Uitgevers recensie review kaarten leggen engelenkaarten werken boodschappen engelen ontvangen eerlijk toegeven behoefte recensie ervaringen mening inhoud begrijpelijk lezen vormgeving cadeau geschenkdoos boek kaarten ervaring verdiepen ontvangen boodschappen blokkades open benadering lezer keuze gevoel uitleg opdrachten leert overbrengen berichten readings onderwerp interesseHét nieuwe boek over Engelen inclusief engelenkaartenset! Met Engelen Orakel komt er een product op de markt dat het mogelijk maakt om goed met engelenkaarten te werken, ongeacht welke kaartenset men koop. In Engelen Orakel geeft Annelies Hoornik je alle handvatten die je nodig hebt om met Engelen Orakel Kaarten te werken. Ze legt uit hoe je de boodschappen van de Engelen voor jezelf en anderen kunt ontvangen door het werken met elke engelenkaartenset die er op de markt is.

 

Recensie:
Ik moet eerlijk toegeven: ik heb eigenlijk helemaal niets met Engelenkaarten. Zelf leggen zal ik dan ook niet doen, omdat ik er simpelweg geen behoefte aan heb. In deze recensie van Engelen Orakel  lees je dus niet mijn ervaringen met het boek en de kaarten, maar wel mijn mening of de inhoud begrijpelijk is om te lezen.

Engelen Orakel

 Engelen Orakel Annelies Hoornik Karakter Uitgevers recensie review kaarten leggen engelenkaarten werken boodschappen engelen ontvangen eerlijk toegeven behoefte recensie ervaringen mening inhoud begrijpelijk lezen vormgeving cadeau geschenkdoos boek kaarten ervaring verdiepen ontvangen boodschappen blokkades open benadering lezer keuze gevoel uitleg opdrachten leert overbrengen berichten readings onderwerp interesseWat mij direct opvalt is dat Engelen Orakel  een mooie vormgeving heeft. Het leent zich absoluut om cadeau te doen omdat het bestaat uit een geschenkdoos met daarin het boek en een set kaarten. Lijkt mij een ideaal product voor degene die er nog geen ervaring mee heeft, maar zich wel wil verdiepen in het ontvangen van boodschappen.

Bij het lezen van het boek kom ik er al snel achter dat het onderwerp duidelijk is beschreven. Ook wordt ingegaan op blokkades die je kunt hebben om hier mee aan de slag te gaan. Met een open benadering wordt het kaarten leggen besproken en angsten wellicht weggenomen. Het is prettig te weten dat de keuze duidelijk bij de lezer zelf ligt en dat je niet het gevoel krijgt dat je gestuurd wordt in het wel of niet willen leggen van kaarten.

 Engelen Orakel Annelies Hoornik Karakter Uitgevers recensie review kaarten leggen engelenkaarten werken boodschappen engelen ontvangen eerlijk toegeven behoefte recensie ervaringen mening inhoud begrijpelijk lezen vormgeving cadeau geschenkdoos boek kaarten ervaring verdiepen ontvangen boodschappen blokkades open benadering lezer keuze gevoel uitleg opdrachten leert overbrengen berichten readings onderwerp interesseZelf ben ik niet met de engelenkaarten aan de slag gegaan, maar heb ik ze alleen bekeken. Ik vind het mooie kaarten om te zien en ze hebben een glad oppervlak. Uiteraard moet je engelenkaarten leren leggen en ook daarin voorziet het boek volgens mij prima. Duidelijke uitleg en opdrachten zorgen ervoor dat je leert hoe je met de kaarten om moet gaan.
Hoe het overbrengen van berichten gaat wordt duidelijk verwoord, maar vooral duidelijk in beeld gebracht. Met een schematische tekening zie je hoe een reading in zijn werk gaat.

Ik denk dat Engelen Orakel  een duidelijk boek is om kennis te maken met het ontvangen van boodschappen en het geven van readings. Het feit dat er een set kaarten bij zit, is natuurlijk ideaal omdat je dan alles compleet hebt en ook direct kunt beginnen met de opdrachten uit het boek. Voor iedereen die zich interesseert in dit onderwerp, lijkt me  Engelen Orakel  een perfect cadeau.

Bekijk op Bol.com logoEngelen Orakel – Annelies Hoornik
Esoterie, paperback, 160 pagina’s, Karakter Uitgevers