Er was eens… Zeven sprookjes om zelf te lezen [recensie]

Er was eens... Zeven sprookjes om zelf te lezen annemarie bon moon AVI E3 M4 E4 M5 E5 meegroeiboek recensie Zeven sprookjes om zélf te lezen.

Ken jij het verhaal van de Vliegende Hollander al? Wie kwam er ook alweer uit de wonderlamp van Aladdin? En wat gebeurde er met de kleine zeemeermin toen ze benen kreeg?

Annemarie Bon herschreef zeven spannende en mooie sprookjes, zodat jij ze makkelijk zelf kunt lezen. Speciaal voor deze sprookjes maakte Sandra Klaassen er schitterende tekeningen
bij. Het AVI-niveau loopt op van E3 tot E5 voor extra lang leesplezier.

 

 

 

Recensie:
Nu de zomervakantie (bijna) weer is afgelopen, is het weer tijd voor school. Hopelijk hebben de kinderen in de vakantie ook lekker gelezen, zodat ze geen last hebben Er was eens... Zeven sprookjes om zelf te lezen uitgeverij moon annemarie bon sandra klaassen AVI recensievan de AVI-terugval die vaak te zien is na de zomervakantie. Mocht dat wel zo zijn, dan is Er was eens… Zeven sprookjes om zelf te lezen een leuke manier om weer op niveau te komen. En wanneer je kind nu naar groep 3 gaat, kan het heel lang genieten van dit schitterende leesboek!

Er was eens… Zeven sprookjes om zelf te lezen

Een leesboek met maar liefst zeven verschillende verhalen die oplopen in AVI-niveau. Er was eens… Zeven sprookjes om zelf te lezen begint met twee sprookje op AVI E3. Naarmate je verder in het boek komt, komen er ook sprookjes geschreven op AVI M4, E4, M5 en E5. Een boek waar een kind dus twee jaar mee vooruit kan! Maar doordat de verhalen in één boek zitten, nodigt het zeker uit om al eens eerder te proberen de verhalen te lezen. Samen met je kind een stapje verder gaan is een grote stimulans!

Zeven sprookjes om zelf te lezen

Er was eens… Zeven sprookjes om zelf te lezen bevat de volgende verhalen:
Er was eens... Zeven sprookjes om zelf te lezen annemarie bon sandra klaassen uitgeverij moon recensie AVIDe wolf en de zeven geitjes (E3)
Joris en de draak (E3)
De kleine zeemeermin (M4)
De nieuwe kleren van de keizer (M4)
Aladdin en de wonderlamp (E4)
Assepoester (M5)
De vliegende Hollander (E5)

Alle sprookjes zijn stuk voor stuk boeiend geschreven en de tekeningen van Sandra Klaassen geven de verhalen op sfeervolle wijze neer. Absoluut een aanrader om heel erg vaak van te genieten. Annemarie Bon is er in geslaagd deze bekende sprookjes in een prettige schrijfstijl te herschrijven, passend op het niveau van je kind.

Absoluut een aanwinst om in huis te hebben, gezien het feit dat dit AVI boek met je kind meegroeit!

Er was eens… Zeven sprookjes om zelf te lezen – Annemarie Bon
Bekijk op Bol.com logoZelf lezen / AVI, hardcover, 176 pagina’s, Uitgeverij Moon

twitterbutton.nl