Fabulous Mama

Fabulous mama tijdschrift moeders glossy

 

 

Fabulous mama: For all fabulous moms! De enige échte lifestyle glossy voor moeders. Actueel, mode, beauty, health, wonen, reizen, relaties, psyche, opinie en meer!

 

 

 

 

Recensie:
Fabulous mama is nu niet direct hoe ik mijzelf zou beschrijven. Maar mama ben ik wel, dus wekt het tijdschrift fabulous mama wel mijn interesse. Dus we nemen de proef op de som en gaan eens kijken wat deze glossy voor moeders ons te bieden heeft.

Fabulous mama

Deze glossy laat vooral duidelijk zien dat je meer bent dan moeder alleen. Net zoals bij andere tijdschriften zijn er dingen die ik erg leuk vindt en pagina’s die ik zo doorblader. Mode en huidverzorging zijn vaak dingen die ik hooguit vluchtig bekijk in Fabulous mama. Dat komt deels omdat daar niet mijn interessepunt ligt, maar vaak vooral door de prijzen. Er staan nogal eens items in die ik vanwege de aanschafprijs niet eens in overweging zou nemen. Blijft er dan genoeg over voor de “gewone” mama of moet je zelf ook glamorous zijn om deze glossy voor moeders leuk te vinden?

Columns

Fabulous mama fab mama glossy moeders tijdschrift Eén van de dingen die ik heerlijk vind aan Fabulous mama zijn de columns: er staan er aardig wat in en inmiddels heb ik aardig wat nummers gelezen. Ik heb dan ook zo mijn favoriete items gevonden in dit tijdschrift en daar zitten een aantal columns bij. Allereerst de column van Femke van der Laan. Moeder van drie kinderen (10, 8 en 6 jaar) en getrouwd met de burgemeester van Amsterdam: Eberhard van der Laan. Heerlijke verhalen die uit het leven gegrepen zijn en de verhalen van Femke relativeren je leven als moeder (en de streken van jouw kids). Ook de columns van Angela Schijf zijn in elk nummer van Fabulous mama te vinden en worden als één van de eerste dingen gelezen door mij. Maar ook de stukjes van Jan Roos (ook wel eens lekker om de verhalen van een vader te lezen) lees ik altijd met plezier.

Reizen

Er staan vaak schitterende verhalen in over reizen met kinderen. Het zijn eigenlijk altijd reizen die ik zelf niet zou ondernemen, maar daadoor niet minder leuk om te lezen. Het laat je kennis maken met een stukje van de wereld die vaak nog niet door toeristen zijn ontdekt. Geen alledaagse gezinsvakanties, maar avontuurlijke reizen. Lekker om van te genieten, lekker op de bank… Thuis op de bank dus.

Van alles wat

Verder kun je eigenlijk van alles wat vinden in Fabulous mama: actuele onderwerpen, beauty, gezondheid, wonnen, relaties, psyche, opinie en nog veel meer. Vast onderdeel is de Taboe moeder. Elke maand vertelt een moeder (anoniem) iets over een taboe. In nummer 5 (die momenteel in de winkels ligt) staat bijvoorbeeld een verhaal over een moeder die de leraar van haar kind heeft gezoend. Hoe dat afliep? Tja, daarvoor moet je toch zelf Fabulous mama lezen!

Fab Mama voor elke moeder!

Of jij jezelf nu fabulous vindt of niet: Fabulous mama is een tijdschrift voor alle mama’s die meer willen lezen dan alleen onderwerpen die het gezin of het moederschap aangaan.

Fabulous mama

twitterbutton.nl