Fien & Teun App: Moestuintje verzorgen

Fien & Teun App kinderapp moestuintje Fien & Teun, bekend van de populaire tv-serie, komt vanaf vandaag met een app. Kinderen kunnen samen met Fien & Teun op de boerderij een moestuin verzorgen, kleuren en spelletjes spelen in de boomhut, liedjes en filmpjes bekijken in de slaapkamer en via de brievenbus uit fotoframes en e-cards kiezen en versturen. De app is ontwikkeld door Just4Kids in samenwerking met lief! lifestyle.

 

 

Fien & Teun App

Fien en teun app moestuin kinderappDe Fien & Teun app is licht educatief, grappig en aansprekend voor zowel jongens als meisjes in de doelgroep van 1 tot 5 jaar. Naast spelen, kijken en luisteren, leren kinderen een moestuin te verzorgen door een zaadje te planten, dagelijks water te geven en te oogsten. Zo raken de kids op een laagdrempelige manier bekend met verschillende groenten en het groeiproces. Wie de cyclus met succes volbrengt, wordt beloond met een Fien & Teun Moestuindiploma.

Zing en Kijkplezier

In de kinderapp staan vijf afleveringen uit de tv-serie (uitgezonden bij RTL Telekids en in België bij VTMKZOOM) en vier videoclips van bekende liedjes. De puzzels en memory kunnen op drie verschillende niveaus worden gespeeld. Leuk is ook dat de kids e-cards en foto’s in fotoframes kunnen plaatsen en versturen.

fien en teun app kinderapp moestuinAppstore

De Fien & Teun app is kindvriendelijk: geen app aankopen of links naar derden. De app is verkrijgbaar voor € 2,99 in de Appstore vanaf 28 april 2015.

twitterbutton.nl