Fred & Ed Dubbelpasta: chocoladepasta uit een tube!

 

Fred & Ed dubbelpasta witte chocolade hazelnootpasta  pasta broodbeleg in tube

 

 

Onze dubbelpasta is dubbel zo lekker, want de melk en hazelnoten knijp je er dubbel en dwars uit! Hier even alle voordelen op een rij:
* Geen geklieder, dus geen vieze messen van pot naar pot…
* Super handig, want ze kunnen niet kapot vallen, dus ook super om mee te nemen op vakantie.
* Hartstikke fun, want je kunt er leuke figuren mee knijpen op je boterham of pannenkoek!

 

 

Recensie:
Toen mijn dochter deze tubes zag baalde ze dat het nog geen etenstijd was! Broodbeleg in een tube, hoe cool is dat! Verlekkerd heeft ze meerdere malen met één van de tubes in haar hand gestaan, ondertussen waarschijnlijk bedenkend welk broodbeleg ze als eerste zou gaan testen zodra het weer tijd was voor een boterham. Het werd de Fred & Ed Dubbelpasta. Witte chocoladepasta en hazelnootpasta uit een tube, is dat wat?

Fred & Ed Dubbelpasta

Fred & Ed dubbelpasta witte chocoladepasta hazelnootpasta broodbeleg tube Met een grote grijns wordt dan eindelijk de tube Fred & Ed Dubbelpasta gepakt, klaar om haar brood te smeren… ehh… te beleggen. Dop er af draaien, even het folie verwijderen dat de tube verzegeld en knijpen maar. De eerste reactie van mijn dochter is: “Eh, dit is toch geen dubbelpasta?” Inderdaad, er komt alleen een sliertje bruine hazelnootpasta tevoorschijn. Wanneer ik aangeef dat waarschijnlijk zo wel wit komt, knijpt ze bemoedigend verder. Gelukkig komt er inderdaad al snel een leuke bruinwitte sliert uit de tube. Ze kliedert een leuk figuur met de Fred & Ed Dubbelpasta op haar boterham en besluit dan toch maar een mes te pakken om het geheel een beetje uit te smeren. De Fred & Ed dubbelpasta blijkt goed te smaken en is dankzij de tube benoemd tot lekkerste duopasta van de wereld. Tja, een leuke verpakking doet toch ook wat…
Zelf heb ik ook even wat van deze pasta geproefd en het smaakt prima, al kan ik niet zeggen dat deze duopasta qua smaak veel verschilt met andere merken. Maar goed, ik snap wel dat die tube in kinderogen het product extra lekker maakt.

Broodbeleg in een tube, is dat praktisch?

Een smeerbaar broodbeleg in een tube, ik had er een beetje mijn bedenkingen bij. Tuurlijk, Fred & Ed broodbeleg in tube aardbeienjam dubbelpasta appelstroop pindakaasleuk is het absoluut, maar is het ook praktisch? De Fred & Ed Dubbelpasta komt er in ieder geval makkelijk uit, iets wat mij eerlijk gezegd mee valt. Hygiënisch is het natuurlijk ook, geen vieze messen in de pot met pasta. En dat smeren? Nou ja, bij de eerste boterham wordt er nog ijverig gesmeerd, maar daarna bedenkt mijn dochter met haar buurmeisje dat dit helemaal niet nodig is. Gewoon een klodder spuiten op de boterham, dichtklappen en eten maar. Dat sommige delen nauwelijks broodbeleg bevatten en andere delen een riante klodder Fred & Ed Dubbelpasta lijken ze niet op te merken. Ik vind het prima, zolang ze niet extra veel op hun boterham spuiten!

Fred & Ed Dubbelpasta
Broodbeleg in tube, 330 gram

Binnenkort lees je hier ook onze ervaring met de Fred & Ed pindakaas, appelstroop en aardbeienjam uit tube.

twitterbutton.nl