Fruit & Nut Bar Cashew & Blueberry van Eat Natural [recensie]

Eat Natural Fruit & Nut bar Cashew & BleuberryEat Natural Fruit & Nut Bar Cashew & Blueberry met een yoghurt laagje is een uitbreiding op de populairste Eat Natural reep met amandel & abrikoos.

 

Recensie:
Eat Natural Fruit & Nut Bar Cashew & blueberry fruit noten reep tussendoortjeVerantwoorde tussendoortjes nemen een steeds belangrijke plaats in ons leven. De repen van Eat Natural passen daar prima in en zorgen voor een lekker gevuld gevoel tussendoor. Prettig om te weten is dat alle repen van Eat Natural glutenvrij zijn en er geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen worden gebruikt.
Wij kregen de twee nieuwste repen om te proberen: de Mixed Nut Bar Coffee & Chocolate en de Fruit & Nut Bar Cashew & Blueberry van Eat Natural.
Als eerste probeerden wij de Eat Natural Fruit & Nut Bar Cashew & Blueberry uit. De repen van Eat Natural zijn ook geschikt voor vegetariërs en voor mensen met een glutenintolerantie.

Fruit & Nut Bar Cashew & Blueberry van Eat Natural

Noten en fruit vind ik een lekkere combinatie en de repen van Eat Natural vind ik altijd een luxe verwennerij. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar deze Fruit & Nut Bar Cashew & Eat natural fruit & nut bar Cashew & blueberry  tussendoortje reep noten fruitBlueberry van Eat Natural. Zodra ik de verpakking open zie ik een heerlijke stevige reep, welke omhuld is met een yoghurt laagje. Zodra ik een hap neem, ben ik verkocht. De smaakcombinatie is heerlijk! De lekkere stevige bite van cashewnoten, gecombineerd met het zachte en frisse van de bessen zijn precies goed op elkaar afgestemd. De frisse smaak van yoghurt maakt de smaakbeleving helemaal compleet.
Na het eten van de Cashew & Blueberry reep kan ik er weer langere tijd tegen, dus het is een prima tussendoortje wat je vernieuwde energie geeft en de trek voor langere tijd stilt.

Eat Natural Fruit & Nut Bar Cashew & Blueberry
Tussendoortje, noten & vruchtenreep, Algemeen verkrijgbaar 

twitterbutton.nl