Gierige gulzige Hippo [recensie]

Gierige gulzige Hippo nijlpaard picknick eten delen samen recensie review Aerial Media Company dieren spelen grap fouten leert mand lekkers rug smikkelen leeg zoek picknickplek kinderen genieten prenten veilig nieuwsgierige aardig genieten Stuart Trotter

Gierige gulzige Hippo nijlpaard picknick eten delen samen recensie review Aerial Media Company dieren spelen grap fouten leert mand lekkers rug smikkelen leeg zoek picknickplek kinderen genieten prenten veilig nieuwsgierige aardig genieten Stuart TrotterGulzige gierige Hippo is inderdaad een vervelend nijlpaard. Hij wil niet delen en spelen met de andere dieren en jaagt iedereen uit zijn buurt, bang dat ze mee willen genieten van zijn picknick. Maar als de andere dieren een grap met hem uithalen, krijgt Hippo in de gaten dat hij niet goed bezig was en leert van zijn fouten.

 

 

Recensie:
Een prentenboek over delen, dat is Gulzige gierige Hippo. Hippo het nijlpaard besluit om te gaan picknicken. Met een mand vol lekkers glipt hij zijn huis uit. Steeds wanneer hij iemand tegen komt, houdt hij beschermend de mand met lekkers achter zijn rug. Maar wanneer Hippo wil gaan smikkelen van al zijn lekkers, blijkt de picknickmand leeg te zijn. Hoe kan dat?

Gierige gulzige Hippo nijlpaard picknick eten delen samen recensie review Aerial Media Company dieren spelen grap fouten leert mand lekkers rug smikkelen leeg zoek picknickplek kinderen genieten prenten veilig nieuwsgierige aardig genieten Stuart TrotterGierige gulzige Hippo

Hippo het nijlpaard is dol op lekker eten, maar wil niets delen. Terwijl hij op zoek gaat naar een mooie picknickplek, komt  hij verschillende dieren tegen. Gulzige gierige Hippo  zegt steeds dat hij niets in zijn mand heeft, wanneer een dier vraagt wat hij bij zich heeft. Kinderen zullen genieten van de prenten. Want terwijl Hippo denkt dat hij zijn mand veilig weg houdt bij de nieuwsgierige dieren, wordt er achter zijn rug iets uit de mand gehaald.

Gelukkig loopt Gierige gulzige Hippo  goed af, want wanneer het nijlpaard ontdekt dat zijn mand leeg is, denkt hij goed na. Hippo komt er achter dat het niet zo aardig was van hem om niets te willen delen. Hij roept alle dieren bij elkaar en zo genieten ze samen van de lekkerste picknick ooit.

Bekijk op Bol.com logoGierige gulzige Hippo – Stuart Trotter
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Aerial Media Company