Goliath viert 50e verjaardag Triominos met lancering gratis app

app goliath triominos app iPad iPhone Android facebook

 

 

Bij de vijftigste verjaardag van Triominos, een van ’s werelds populairste familiespellen, lanceert Goliath een gratis app. De Triominos App, waarmee je zowel solo als tegen andere fans kunt spelen, is nu verkrijgbaar bij de Apple App Store. Binnenkort is ook een versie voor Android en Facebook beschikbaar.

 

 

 

Triominos
Triominos, waarvan wereldwijd al ruim 21 miljoen exemplaren zijn verkocht, is een fascinerende variant van het traditionele domino. Door de driehoekige stenen biedt het meer spelmogelijkheden en een betere balans tussen geluk en strategie.

Adi Golad, de oprichter van Goliath: “Het grootste pluspunt van Triominos is dat iedereen die vertrouwd is met domino ook weet hoe je dit spel speelt. Je kunt direct beginnen, zonder eerst de spelregels te bestuderen.”

Pressman Toys introduceerde het originele Triominos spel in 1965 in de Verenigde Staten en verspreidde het vervolgens wereldwijd. Sinds 1988 distribueert Goliath het familiespel in Europa. Vanaf de overname van Pressman Toys in 2014 is Goliath de wereldwijde distributeur en eigenaar van alle Triominos rechten, inclusief de digitale versie.

Triominos App

Met de nieuwe Triominos App kunnen spelers het zowel opnemen tegen andere fans, waar ook ter wereld, als solo oefenen en nieuwe strategieën uitproberen op de smartphone of tablet. Het is de nieuwste aanwinst op een groeiende lijst apps van Goliath met onder meer Dream Phone, HolograFX, Spin-It/Truth or Dare en Captain Jack Pott.

Golad: “Het digitaliseren van onze populaire spellen is een ‘must’ bij de groeiende vraag van liefhebbers om hun favoriete spellen altijd en overal te kunnen spelen.”

twitterbutton.nl