Het grote winterknutselboek [recensie]

Het grote Winterknutselboek Sabine Lohf De Vier Windstreken recensie review advent kerst winter knutselen

Het grote Winterknutselboek Sabine Lohf De Vier Windstreken recensie review advent kerst winter knutselen Wintertijd is knutseltijd. Een zelfgemaakte adventskalender, de gulle Sinterklaas en zijn paard, een bontgekleurde notenslinger en een bos vol rendieren – in dit boek heeft Sabine Lohf meer dan 100 knutselideeën voor de hele familie verzameld die passen bij de winter. Door haar uitnodigende voorbeelden krijg je meteen zin om ook schaar, lijm en dennentak te pakken en aan de slag te gaan. Waren de kortste dagen van het jaar maar langer…

 

 

 

 

Recensie:
Ideaal om in de winter mee aan de slag te gaan: het grote Winterknutselboek! De meeste knutsels die in dit boek staan hebben te maken met het thema Kerst. Versier dus het hele huis met je zelfgemaakte versieringen! Natuurlijk staan er oom tips voor het maken en versturen van kerstkaarten in.

Het grote Winterknutselboek

Guur weer buiten? Blijf lekker binnen en ga aan de slag met Het grote Winterknutselboek. Het grote Winterknutselboek Sabine Lohf De Vier Windstreken recensie review advent kerst winter knutselen Het boek bestaat voor het grootste deel uit een paar onderwerpen: advent, kerst en winter. Uiteraard zijn de knutselprojecten voorzien van sprekende foto’s en een heldere uitleg. Wie de aanwijzingen in het boek volgt, kan zonder problemen deze leuke dingen zelf maken. Wat dacht je van zelf een adventkalender maken? Leuke versieringen voor in de kerstboom? Maar ook heerlijke hapjes waar je van kunt genieten zoals een koekhuisje of lekkers van marsepein.

Het boek heeft veel foto’s die de knutsels goed in beeld brengen. Zo wordt je enthousiast als je het boek alleen al doorbladert. Zeker voor kerstversieringen staan er ontzettend veel leuke dingen in om zelf te maken. Wij gaan er in huis zeker mee aan de slag!

Voor jong en oud die dol zijn op knutselen een heerlijk boek om de koude winterdagen mee door te komen!

Bekijk op Bol.com logoHet grote Winterknutselboek – Sabine Lohf
Knutselboek, paperback, 164 pagina’s, De Vier Windstreken