Grumpy Cat Oneindig Chagrijnig 30 ansichtkaarten [recensie]

Grumpy Cat Oneindig chagrijnig 30 ansichtkaarten boekje postkaarten

 

 

 

De aller chagrijnigste kat ooit is terug met een stevig staaltje ongezelligheid. Deze 30 heerlijk humeurige ansichtkaarten kun je opsturen, maar Grumpy Cat raadt je aan om de mooiste lelijkste lekker zelf te houden.

 

 

 

 

Recensie:
Je hebt ongetwijfeld iets gehoord over de meest chagrijnige kat. De kat die altijd humeurig kijkt en nooit eens blij. Boeken, een kerstfilm en een hit op Facebook: Grumpy Cat is booming business! Ben jij ook zo dol op Grumpy Cat? Dan is Grumpy Cat Oneindig Chagrijnig absoluut iets voor jou!

Grumpy Cat Oneindig Chagrijnig 30 ansichtkaarten

Grumpy Cat Oneindig Chagrijnig 30 ansichtkaarten boekje postkaarten postcrossingDe humeurige kat prijkt uiteraard op de voorzijde van dit boekje. Geen gewoon boekje, maar een bundeling van ansichtkaarten. Grumpy Cat Oneindig Chagrijnig 30 ansichtkaarten zorgt er voor dat je altijd iemand kunt verblijden met een kaartje. Al loop je natuurlijk wel het risico dat de ontvanger er niet bepaald in een plezierige bui van raakt. 😉

Op elke ansichtkaart kijkt Grumpy Cat natuurlijk oneindig chagrijnig! Daarbij is elke ansichtkaart voorzien van een humeurige tekst, zodat de foto’s nog leuker worden! Wat dacht je van oneliners als: Ik heb een idee – Ga weg of Stop op je hoogtepunt. Of op je dieptepunt. Als je maar stopt.
Leuk om te versturen, maar ook leuk om in te lijsten!
Inmiddels heb ik de eerste Grumpy Cat kaarten al verstuurd via Postcrossing.

Omdat beelden in dit geval nu eenmaal meer zeggen dan woorden, heb ik een video gemaakt waarin alle ansichtkaarten voorbij komen.

Bekijk op Bol.com logoGrumpy Cat Oneindig Chagrijnig – Grumpy Cat
Ansichtkaarten, 30 stuks, BBNC uitgeverij

twitterbutton.nl