HAK Linzen in stazak [recensie]

Deze nieuwe bonen hebben een volle, pure smaak (zonder toevoeging van smaakaroma’s) en een lekkere, iets stevige, bite. Ze worden door middel van verhitting en met een beetje water en een snufje zout, gegaard. Alle bonen zitten van nature vol vezels en eiwitten en zijn dus niet alleen lekker, maar ook super gezond. HAK Bonen in stazak zijn zowel koud als warm te gebruiken. Ideaal dus als verrijking van je lunch of warme maaltijd. Dit keer duik ik de keuken in met HAK Linzen in stazak.
Recensie:
Ik mag graag roerbakken en dit keer besloot ik daar eens de HAK Linzen in stazak bij te gebruiken. Gehakt rul bakken, groente er bij en – op het laatste moment – de linzen. Ideaal voor een snelle maaltijd, want de linzen kunnen zo vanuit de handige stazak in de pan. Doordat de linzen in de verpakking gaar gestoomd zijn, hoef je deze niet te koken én afspoelen of afgieten is overbodig omdat de bonen klaar voor gebruik zijn.
HAK Linzen in stazak
De linzen zijn zowel koud als warm te eten. Ik heb ze op het laatst toegevoegd zodat ze warm waren, maar uiteraard heb ik zo ook even wat geproefd en ook koud smaken ze heerlijk. De HAK Linzen hebben een lekkere stevige beet en zijn – in dit geval – een goede vervanger van aardappelen, pasta of rijst. De linzen hebben mij zeer goed gesmaakt en ze zullen zeker vaker bij ons in huis komen! Ook ideaal om tijdens de vakantie op de camping een snelle maaltijd klaar te maken.
HAK Linzen
Stazak, 200 gram