Hak zwarte bonen [recensie]

HAK Zwarte bonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele pittige Mexicaanse gerechten als in soepen en salades.
Recensie:
Van HAK mogen we vier soorten bonen in stazak uitproberen. Roerbakken wordt hier in huis veel gedaan en bonen kunnen daar een prima aanvulling op zijn. We proberen als eerste de HAK Zwarte bonen in een lekkere eenpansgerecht!
HAK Zwarte bonen
Een zak gemengde groente roerbak ik en op het laatst voeg ik de inhoud van de HAK zwarte bonen toe. Ideaal is dat deze bonen al klaar zijn voor gebruik. Het geheel opwarmen en nog even lekker op smaak maken en we kunnen aan tafel! Ideaal voor wanneer je snel klaar wilt zijn met koken en toch een voedzame maaltijd op tafel wil zetten.
De Hak zwarte bonen zitten in een praktische stazak die eenvoudig te openen is. De bonen zijn kant en klaar en kun je zowel koud als warm eten. Wanneer je de bonen in een salade doet spoel je deze even af en laat ze uitlekken, maar door warme gerechten kun je de bonen zo toevoegen. Er zit nauwelijks vocht bij de bonen, dus afgieten is niet noodzakelijk. Wanneer je dit liever wel heb, kun je dat natuurlijk wel doen, maar persoonlijk vind ik de smaak lekkerder dan wanneer je ze afspoelt.
De Hak zwarte bonen zijn lekker stevig en hebben een heerlijke smaak. Wij hebben ze ter vervanging van aardappelen of pasta gegeten. Een heerlijk voedzaam maaltje, die zeker naar meer smaakt. Persoonlijk roerbak ik de groente altijd zo dat deze nog wel lekker knapperig is en daar passen deze bonen met een stevige bite prima bij! Absoluut een aanrader om in huis te hebben, zodat je altijd snel een maaltijd kunt maken. De stazakken zijn ook ideaal om mee te nemen wanneer je op vakantie gaat!
De Hak zwarte bonen zullen zeker vaker hier in huis komen, maar we gaan uiteraard ook de linzen, kikkererwten en rode kidneybonen proeven!