Het brandweermannetje [recensie]

Het brandweermannetje Marianne Busser Ron Schroder Kathleen amant recensie review babyboekje peuterboekje kartonboekje brandweer

Het brandweermannetje Marianne Busser Ron Schroder Kathleen amant recensie review babyboekje peuterboekje kartonboekje brandweer

 

 

 

Het kleine brandweermannetje gaat elke dag op pad. Met een helm op en laarzen aan rijdt hij vrolijk door de stad. Hij redt een poes uit de boom, haalt een fiets uit de sloot en laat zijn sirene loeihard gaan. Het brandweermannetje helpt iedereen uit de brand.

 

 

 

Recensie:
Het brandweermannetje: een stevig kartonnen boekje voor de allerkleinsten. Marianne Busser & Ron Schröder zorgen voor het verhaal op rijm. In korte, duidelijke rijmpjes worden de taken van een brandweerman onder de aandacht gebracht. Poesjes uit de bomen redden en fietsen uit de sloot halen: het Brandweermannetje draait er zijn hand niet voor om. Het brandweermannetje marianne busser ron schroder kathleen amant brandweer recensie review kartonboekje baby peuterUiteraard komt de sirene ook nog aan bod, maar het boek eindigt met een leuke knipoog waar klein en groot van zal genieten!

Het Brandweermannetje

Krachtige rijmpjes die goed beschrijven wat Het brandweermannetje zoals doet. Kathleen amant heeft schitterende prenten bij de verhaaltjes gemaakt. Hierdoor komt het verhaal echt tot leven en baby’s en peuters zullen dan ook niet snel genoeg krijgen van dit kleurrijke boekje. Een aanwinst voor de allerkleinsten!

Het Brandweermannetje – Marianne Busser & Ron Schröder
Baby,  & Peuterboekjes, hardcover, 16 pagina’s, Van Holkema & Warendorf

twitterbutton.nl