Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen [recensie]

Het enige echte dikke dames kleurboek om te versturen Julia Woning ansichtkaarten gelegenheden BBNC uitgevers recensie review postkaarten kaartje versturen huwelijk baby geboorte kerst vakantie zomaar

Het enige echte dikke dames kleurboek om te versturen Julia Woning ansichtkaarten gelegenheden BBNC uitgevers recensie review postkaarten kaartje versturen huwelijk baby geboorte kerst vakantie zomaarWat zijn ze toch leuk en vrolijk, de Dikke Dames! En als je ze eenmaal hebt ingekleurd, komen ze nóg meer tot leven. Die kun je natuurlijk niet voor jezelf houden. Verblijd je moeder, zus, tante of buurvrouw met een vrolijk Dikke Dames-kaartje! Dit kleurboek bevat 30 ansichtkaarten met de originele tekeningen van kunstenares Julia Woning, uitscheurbaar dankzij de handige perforatielijn. Zo wordt het wel heel leuk om een vrolijk, origineel kaartje te versturen!

 

 

Recensie:
Kleuren voor volwassenen is razend populair en het is erg gezellig om te doen met de vrolijke tekeningen van de Dikke Dames. Met Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen heb je ook nog eens dertig redenen om een kaartje te versturen!

Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen

Het enige echte dikke dames kleurboek om te versturen julia woning ansichtkaarten kaartje versturen recensie review BBNC Een kleurboek voor volwassenen dat eigenlijk een boekje ansichtkaarten is. Met Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen in huis, zit je nooit meer om een kaartje verlegen! Want het leuke van dit boekje met kaarten is dat voor elke gelegenheid er een passende ansichtkaart te vinden is. Of er nu een baby geboren is, twee mensen het huwelijksbootje instappen of je iemand gewoon wil verblijden met een vrolijk ingekleurde kerstkaart… Het kan allemaal! Natuurlijk zijn er ook Dikke Dames om zomaar naar iemand te versturen. Omdat er geen teksten staan op de kaarten, grijp je zeker nooit mis.

Praktische perforatielijn

Het enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen is een boekje met 30 ansichtkaarten. Uiteraard zijn de kaarten voorzien van een praktische perforatielijn waardoor de kaarten zonder problemen, eenvoudig uit het boekje te scheuren zijn. Want je wilt natuurlijk je mooie kleurplaat netjes houden wanneer je ze op de post doet!

Bekijk op Bol.com logoHet enige echte Dikke Dames kleurboek om te versturen
Kleurboek/Ansichtkaarten, paperback, 30 kaarten, BBNC Uitgevers

twitterbutton.nl