Het enige echte Jungle Book kleurboek [recensie]

Het enige echte jungle book kleurboek BBNC uitgevers kleuren doeboek disney verhaal film prentenboek kleurplaten kleurpotloden stiften

Het enige echte jungle book kleurboek BBNC uitgevers kleuren doeboek disney verhaal film prentenboek kleurplaten kleurpotloden stiften

 

 

Jungle Book is een van de beroemdste Disney-films aller tijden – het was de laatste film waar Walt Disney persoonlijk aan meewerkte. Het klassieke verhaal over weesjongetje Mowgli en zijn vrienden en vijanden in de jungle laat niemand onberoerd. Het Enige echte Jungle Book kleurboek is een feest om in te kleuren: ontmoet Mowgli en de dieren in de jungle en kleur ze helemaal in je eigen stijl. Leuk voor kinderen én hun ouders!

 

 

Recensie:
Zodra mijn dochter Het enige echte Jungle Book Kleurboek ziet liggen vraagt ze direct of die voor haar is of misschien voor volwassenen. Tja, met ene moeder die het ook heerlijk vindt om te kleuren, weet je het immers maar nooit… We delen ook wel eens een kleurboek, maar dit kleurboek mag ze helemaal zelf inkleuren en daar is ze zichtbaar blij mee. Ik geef haar geen ongelijk!

Het enige echte Jungle Book Kleurboek

Het enige echte jungle book kleurboek recensie review BBNC uitgevers recensie review kleurplaten kleurpotloden stiftenDit is geen gewoon kleurboek, maar ook nog eens een boek om nogmaals weg te dromen bij het mooie verhaal van Jungle Book. Een prentenboek waar al begonnen is met inkleuren, maar waar veel prenten opvallend wit zijn gebleven: Dat is Het enige echte jungle Book kleurboek! Voor kinderen kan het helpen dat er al een begin is gemaakt met kleuren en moeiteloos kleur je zelf verder. Voordeel van de reeds aanwezige kleuren: bij de eerste keer lezen van dit boek, komen de kleurplaten al tot leven. Iets wat zeker zal inspireren om snel aan de slag te gaan met kleurpotloden of stiften. Dankzij de dikke, stevige pagina’s kun je vrijwel alle materialen gebruiken zonder dat de kleuren doordrukken!

Het enige echte Jungle Book kleurboek
Kleur/Doeboek, BBNC Uitgevers