Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband [recensie]

Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband BBNC kleuren volwassenen recensie review abstract tekening plat dubbel opengeslagen precisiewerk kleurplaat pols

Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband BBNC kleuren volwassenen recensie review abstract tekening plat dubbel opengeslagen precisiewerk kleurplaat pols Wij weten wat onze kleurfans willen. Al vele malen kregen we het verzoek om een kleurboek met ringband uit te brengen. En natuurlijk luisteren wij naar onze fans! Het enige echte ringbandkleurboek heeft hetzelfde formaat en omvang als een regulier kleurboek, maar heeft een belangrijke extra: de ringband! Door de ringband kan het boek geheel worden opengeslagen, en plat op tafel worden gelegd. De platen zijn weer heerlijk gedetailleerd en staan garant voor urenlang kleurplezier. Doe jezelf een plezier met dit ideale ‘Enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband’!

 

 

 

 

Recensie:
Ik vind het heerlijk om af en toe heerlijk om even lekker te kleuren. Soms alleen, maar ook vaak gezellig met mijn dochter aan tafel. Ik heb inmiddels diverse kleurboeken gehad, maar mijn favoriet blijft toch eentje met een ringband. Ik was dan ook erg blij toen Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband bij mij thuis bezorgd werd.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband

Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband BBNC kleuren volwassenen recensie review abstract tekening plat dubbel opengeslagen precisiewerk kleurplaat pols De kleurplaten zijn – zoals ik gewend bent van BBNC – weer lekker divers en ook qua kleurwerk zit er voldoende verschil in. Kies je voor wat grovere tekeningen of ga ja voor precisiewerk? Kies je een leuke prent of ga je juist voor abstract?
Grootste pluspunt van Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband is dat het altijd goed open blijft liggen. Bovendien kun je er ook voor kiezen om het boek dubbel te slaan, iets wat ik overigens zelf altijd doe.

De kleurplaten hebben aan de zijde van de ringband een witte strook, dus je kunt eenvoudig de hele kleurplaat kleuren. De ringband zit niet in de weg tijdens het kleuren, ook niet als je pols of hand er op ligt tijdens het kleuren.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband
Bekijk op Bol.com logoKleurboek, BBNC Uitgevers

 
Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband BBNC kleuren volwassenen recensie review abstract tekening plat dubbel opengeslagen precisiewerk kleurplaat pols