Het enige echte mandala kleurboek om te versturen [recensie]

Het enige echte mandala kleurboek om te versturen kleuren voor volwassenen Het inkleuren van mandala’s is iets wat je vooral voor jezelf doet. Maar stiekem wil je ook weleens iemand blij maken met zo’n prachtig kleurenfestival. Daarom bedachten wij het ‘Het enige echte mandalakleurboek om te versturen’: 30 prachtige, nieuwe mandala’s in een handig boekje waar je ze makkelijk uitscheurt. Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een mandala, en je hebt een prachtige zelfgemaakte kaart om een lieve vriend(in), goede buur of jarige collega blij te maken! ‘Het enige echte mandalakleurboek om te versturen’ bevat nieuwe mandala’s die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!

 

 

Recensie:
Kleuren voor volwassen: ik vind het heerlijk om te doen. Maar ik ben ook wel praktisch ingesteld: waar laat je al die ingekleurde kleurplaten? Daarom ben ik ook fan van praktische kleuritems; iets waar je echt wat aan hebt. Het enige echte mandala kleurboek om te versturen is daarom ideaal voor mij! Heerlijk mandala’s kleuren en altijd een origineel kaartje om iemand me te verblijden! Ik heb mijn rust en ontspanning tijdens het kleuren en ik maak iemand blij met een verrassende, zelf ingekleurde kaart.

Het enige echte mandala kleurboek om te versturen

Het enige echte mandala kleurboek om te versturen kleuren volwassenen ansichtkaartenEen compact kleurboek met daarin 30 vierkante ansichtkaarten, dat is Het enige echte mandala kleurboek om te versturen. De ansichtkaarten zijn eenvoudig uit het blok te scheuren. De kaarten zijn gemaakt van stevig karton, waardoor de kaart ook echt geschikt is om als ansichtkaart te verzenden. Voor wat het kleuren betreft is er voldoende afwisseling. Het enige echte mandala kleurboek om te versturen bevat zowel zeer gedetailleerde mandala’s met kleine hokjes als mandala’s met een wat robuustere indeling. Zo kun je altijd een kaart kiezen dat past bij waar je zin in hebt en perfect is voor het kleurmateriaal wat je wilt gebruiken.
Of je nu potloden, viltstiften of fineliners gebruikt, het kleurt allemaal even prettig op het papier. Dankzij Het enige echte mandala kleurboek om te versturen heb ik originele kaarten voor familie en vrienden, maar ook voor mijn hobby postcrossing.

Bekijk op Bol.com logoHet enige echte mandala kleurboek om te versturen
Kleurboek, paperback, 30 ansichtkaarten, BBNC uitgeverij

twitterbutton.nl