Het Grote Paardendoeboek

paardendoeboek paarden doeboek just4kids paardengek

 

Ben jij gek op paarden? Dat komt goed uit! Het Grote Paardendoeboek is een 48 pagina’s dik boek boordevol puzzels, raadsels, doodles en vele andere leuke items, zoals een bordspel over paarden en stripverhaal van Bibi & Tina (bekend van RTL Telekids en Ketnet). Ook lees je alles over verschillende soorten paarden en hoe je ze moet verzorgen. Daarnaast krijg jij tips van Olympisch Kampioene Anky van Grunsven.

 

 

 

Recensie:
Mijn dochter is gek op paarden, dus Het grote paardendoeboek is bij haar aan het goede adres. Ze bladert het doeboek direct door en ziet tot haar grote vreugde dat er een strip in staat van Bibi en Tina. Ook de spelletjes, puzzels en raadsels die er in staan, kunnen haar goedkeuring wegdragen. Nadat ze het grote paardendoeboek van voor naar achter heeft doorgebladerd, begint ze direct met een leuke puzzel.

Het grote PaardenDoeBoek paarden doeboek bibi en tina anky van grunsvenHet grote paardendoeboek
Dit leuke doeboek over paarden is leerzaam en leuk tegelijkertijd. Er staan vele weetjes in op paardengebied en de puzzels en raadsels gaan ook allemaal over paarden. Juist de diversiteit van de pagina’s maakt dat het grote paardendoeboek niet snel verveeld. Er is altijd wel iets te vinden waar je zin in hebt op dat moment. Na een paar dagen zijn er al veel pagina’s gedaan, en de strip van Bibi en Tina is al meerdere malen gelezen. De informatie over de bepaalde rassen worden ook nieuwsgierig bestudeerd.

Het grote paardendoeboek is een ontzettend leuk doeboek waar je een paardenfan absoluut blij mee maakt. Daar zal elke paardengek behoorlijk wat uurtjes zoet me zijn.

Het grote paardendoeboek
Just4Kids