Hey! Pannenkoek

Hey! pannenkoek pannenkoekboerderij restaurantHEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. Ze bakken pannenkoeken op ambachtelijke wijze in een open keuken en werken met verse producten en streekproducten.
Er is keuze uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken en er staan 22 pannenkoeken specialiteiten op de kaart.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Ze kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden om onze kleinste gasten te vermaken.

 

Hey! Pannenkoek

De boerderij is gebouwd in oude stijl, maar het heeft een fris interieur met een knipoog naar vroeger. Het heeft binnen zowel op de begane grond als op de eerste verdieping plaats om te eten en er is een ruim terras aanwezig. De opzet is ruim genoeg en er wordt zo veel mogelijk gemaakt met scheidingswanden tussen tafeltjes. Deze hebben leuke doorkijkjes, zodat het niet heel blokkerig en klein lijkt. Verder bezit het restaurant een open keuken wat uiteraard erg leuk en gezellig is. Kinderen kunnen goed kijken naar het bakken van de pannenkoeken als ze opgetild worden, maar ook als ze op het plateau van de trap naar boven gaan staan (er zit een hekje voor, dus ze staan ook veilig). Vanuit dit punt kijken ze recht op de keuken. Wanneer je wilt reserveren kun je dit telefonisch of – nog makkelijker – online doen.

Speelruimte

Uiteraard is er aan de kinderen gedacht en is er speelruimte. Buiten bij het terras heb je een ruime speelplaats met onder andere een glijbaan en klimtoestel. Dit speelterrein is helemaal omringd met hekken, zodat kinderen niet het terrein af kunnen.

Binnen heb je een speelkelder met een playstation, keukentje en andere diverse speelactiviteiten. Het enige nadeel (voor ouders met jonge kinderen) vind ik dat de trap die vanuit de kelder komt in de hal van de boerderij uit komt, vlakbij de buitendeur. Als je kind besluit naar buiten te gaan, zie je dat als ouder – zittend in het restaurant – niet.

Menukaart

Hey pannenkoek restaurant amersfoort pannekoeken pannenkoekenZoals Hey! Pannenkoek zelf aangeeft zit het geheim van een lekkere pannenkoek in de bereidingswijze en de ingrediënten. Daarom bakken ze dunne pannenkoeken en wordt deze rijkelijk belegd met verse ingrediënten.
De specialiteiten worden genoemd onder de luxe pannenkoeken. Prijzen variëren van € 9,50 tot € 13,25.
Naast alle standaard pannenkoeken die op het menu staan kun je ook zelf een pannenkoek samenstellen. Hierbij kun je zelf de ingrediënten kiezen en de prijs is afhankelijk van hoeveel ingrediënten je kiest. Een pannenkoek met één ingrediënt kost € 7,50 en met 5 ingrediënten € 11,50.
Uiteraard zijn er ook speciale kids pannenkoeken. De selectie bestaat uit naturel met poedersuiker of stroop, met een snoepgezichtje, maar ook met appel, banaan, rozijn, spek, kaas of jam. Voor een compleet overzicht van alle pannenkoeken en prijzen kun je een kijkje nemen op de website, waar de gehele menukaart te vinden is.

Service en klantgerichtheid

Wij zijn al meerdere malen bij Hey! Pannenkoek geweest en elke keer bevalt het ons goed. De pannenkoeken en desserts zijn lekker, het personeel vriendelijk en gastvrij.
We zijn zowel op rustige tijden geweest als op drukke tijden, maar altijd worden we vlot en vriendelijk geholpen. Het personeel is oplettend bij allergieën, want toen mensen achter ons een speciaal beslag (zonder melk) hadden besteld voor de pannenkoek, kwam één van de koks even later naar hen toe omdat er een pannenkoek besteld was met knoflooksaus en deze saus was op basis van yoghurt. Er werd meteen dus gevraagd of ze dat dan zonder de saus wilden of een andere pannenkoek. Supernetjes geregeld dus.
Wanneer je in Amersfoort op zoek bent naar een leuk en gezellig pannenkoekrestaurant kan ik je Hey! Pannenkoek van harte aanbevelen.

Hey! Pannenkoek
Zijpenberg 22
3825 DM Amersfoort

twitterbutton.nl