Houtenpuzzels.com: Originele puzzels voor iedereen

Houtenpuzzels.com houten puzzelsHoutenpuzzels.com is de webwinkel van Laura Bronkhorst. Als moeder was ze al het plastic speelgoed vast en daarom was houten speelgoed een voor de hand liggende keuze voor haar webwinkel. Laura vindt het belangrijk dat kinderen plezier in puzzelen hebben en er geen genoeg van krijgen. Daarom vindt je in haar webwinkel houten en bijzondere puzzels. Belangrijke speerpunten hierbij zijn: stimulerend, educatief, duurzaam en veilig. Maar Laura let ook op originaliteit en dat een puzzel ook mooi is vormgegeven.

 

Recensie:
Wie een bezoek brengt aan de webwinkel Houtenpuzzels.com ziet direct dat in deze webwinkel alleen puzzels verkrijgbaar zijn. Niet alleen houten puzzels zoals de naam wellicht doet vermoeden, maar ook bijzondere kartonnen puzzels. Bladerend door de verschillende categorieën wordt al snel duidelijk dat het aanbod met zorg is uitgezocht.

Rustig winkelen
De webwinkel is rustig, straalt uit in eenvoud. Een duidelijk menu en de producten zijn voorzien van een duidelijke foto en beschrijving. Zo heb je duidelijk alle belangrijke informatie over het product bij de hand. Door de rustige uitstraling is het een webwinkel waar je met plezier blijft rondkijken.

Persoonlijk en snel
Prettig is dat Laura zichzelf voorstelt op de webwinkel. Zo krijgt deze een gezicht en is het een stuk persoonlijker. Op de website van Houtenpuzzels.com staat te lezen dat ze snel reageert op berichten. Wanneer ik haar mail, blijkt dat ook zo te zijn. Niet veel later heb ik al een reactie terug. Het contact dat ik met Laura heb gehad verliep snel en duidelijk.

Betaling en levering
Bij Houtenpuzzels.com kun je op twee manieren betalen: via bankoverschrijving of via iDeal. Zo kun je de betaalmethode kiezen die bij jou past. Prettig om te weten is dat alle orders die voor 17:00u binnen zijn, nog dezelfde dag worden verzonden via PostNL.
Een berichtje met track & trace code zorgde ervoor dat ik wist dat het pakketje onderweg was en de volgende dag had ik deze keurig in huis. De puzzel zat goed verpakt in een stevige doos.

Houtenpuzzles.com houten puzzelsHouten knoppuzzel
Via Houtenpuzzels.com kreeg ik een vrolijke knoppuzzel van het circus. Acht stukjes met een dikke, houten knop. Deze knop zit goed vast en alle puzzelstukje hebben gladde randen. Het is dus een mooi en veilig product voor kleine kinderen. De knoppen vind ik erg prettig in de hand liggen. Ze zijn voor kleine kinderhandjes makkelijk vast te pakken.
Om de knoppen zie je een lichte lijmlaag, waardoor de knop goed vast zit. Als moeder vroeg ik mij wel direct af of kleine kinderen dit niet los kunnen pulken. Ik heb de proef op de som gedaan, maar het zit zo goed gehecht, dat je het er niet afkrijgt. Je hebt er simpelweg geen grip op om ook maar een beginnetje los te krijgen. Een prettige en geruststellende gedachte voor ouders met kleine kinderen!

Houtenpuzzels.com

twitterbutton.nl