Hubelino: eindeloos bouwen aan je eigen knikkerbaan

Hubelino Mini Duplo knikkerbaanKen je het nieuwe speelgoed van Hubelino al? Speelgoed van Hubelino is veelzijdig en vooral leuk! Met de bouwstenen van Hubelino maak je de mooiste knikkerbaan in heel veel variaties! De stenen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn makkelijk te combineren met bouwstenen van andere merken. Kinderen ontwikkelen zo hun motoriek en creativiteit bij het maken van hun bouwwerk.

 

 

Recensie:
De bouwstenen van Duplo zijn ij elk huishouden met kleine kinderen wel te vinden. En de meesten van ons zullen het ongetwijfeld herkennen: je hebt een berg van die bouwblokken, maar de kinderen kijken er niet meer naar om. Een logische stap is ander speelgoed aanschaffen of over gaan op de kleinere bouwstenen. Zonde! Dat vonden de makers van Hubelino ook! Een knikkerbaan op basis van deze bouwstenen. Past op alle ander merken, dus met een doos Hubelino, dus een leuke aanvulling op de voorraad bouwstenen die je hebt.

Hubelino

Hubelino Knikkerbaan Duplo bouwen bouwstenen De grootte vraag is wat Hubelino nu precies is. Het zijn de bekende bouwstenen, gecombineerd met geultjes die de knikkerbaan gaan vormen. Rechte stukken, kleine en grote bochten en heuveltjes. Er zijn zelfs bruggetjes die over de knikkerbaan heen passen. Wij hebben de Hubelino Mini gekregen om te testen. Dit is een 45-delige set met een aantal witte bouwblokken en gekleurde knikkerbaan delen. Uiteraard zitten er ook twee gekleurde knikkers bij. In de doos zit ook een voorbeeld boekje, dus we beginnen eerst maar het voorbeeld na te bouwen. Daar zien we direct al een “probleempje” opdoemen. We kunnen de baan niet van alle kanten zien en we lijken wat blokjes te kort te komen om de baan op de juiste hoogte te krijgen. Als je thuis nog Duplo hebt, is dit probleem niet aan de orde, want dan pak je daar gewoon wat blokjes vandaan. Wij hebben dat niet meer in huis, dus we zitten even te puzzelen… Een paar dagen later krijgen we bericht van da fabrikant en blijkt er een oplossing voor dit “probleem” te zijn.

Hubelino App

Met de Hubelino App wordt bouwen nog makkelijker. Je kunt hier voorbeelden vinden van zes verschillende knikkerbaan. Je kunt in 3D zien hoe deze knikkerbanen stap voor stap worden opgebouwd. Je kunt de knikkerbaan van alle kanten bekijken, dus vanaf nu bouw je zelf razendsnel een nieuwe baan in elkaar. En kindreen zijn tegenwoordig erg handig met de mobiele apparaten, dus die weten snel hun weg te vinden met deze Hubelino App en zullen snel al zelfstandig de knikkerbanen na kunnen maken. De App is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App Store.
Hubelino App google play App Store

Hubelino vraagt om meer

Het Hubelino Mini pakket vraagt om meer: de 45-delige set is een leuk starterpakket maar kinderen in de doelgroep zullen al snel steeds langere knikkerbanen willen maken. Als je meer Duplo stenen in huis hebt kun je wel grote bouwwerken maken, maar je mist dan toch snel knikkerbaan onderdelen. Gelukkig zijn er ook andere verpakkingen verkrijgbaar. Daarin kun je ook andere vormen tegen komen, zoals een U-bocht of een trechter. Het volledige assortiment kun je bekijken via onderstaande link.

Hubelino – Robbie’s Toys
Knikkerbaan, diverse verpakkingen

twitterbutton.nl