Ik hou van jou Papa Brom [recensie]

ik hou van jou papa brom mark sperring de vier windstreken Sebastien Braun prentenboek vaderdag

 

Het is een héél speciale dag, maar Kleine Pip weet even niet meer precies waarom. Met hulp van Papa Brom komt hij erachter dat het Vaderdag is. Verdrietig zegt Kleine Pip dat hij geen cadeau heeft, maar Papa Brom heeft al een geweldig cadeau gekregen: een hele dag leuke dingen doen met het allerliefste beertje van de hele wereld!

 

Recensie:
ik hou van jou papa brom mark pserring prentenboek sebastien braun vaderdag de vier windstrekenVaderdag komt er weer aan en dan is Ik hou van jou Papa Brom een geweldig boek om cadeau te geven aan de liefste vader van de hele wereld. 😉
Dit prentenboek gaat namelijk over een hele bijzondere dag, alleen weet Kleine Pip niet meer precies waarom het zo’n speciale dag is. Het heeft iets met papa te maken… Maar wat?
Gelukkig helpt papa Kleine Pip met wat kleine hints. Ze beginnen met takken verzamelen en steeds wanneer Kleine Pip even niet meer weet wat ze nu moeten doen, helpt Papa Brom hem weer op weg. Zal Kleine Pip er achter komen waarom het vandaag zo’n bijzondere dag is?

Ik hou van jou Papa Brom

Het verhaal en de prenten in dit boek zijn vertederend. Kleine Brom probeert zich steeds te herinneren wat voor dag het nu precies is, maar komt er niet op. Papa Brom helpt – zoals het hoort – zijn zoon met wat kleine en grotere hints. Het wordt een dag om nooit te vergeten!
Ik hou van jou Papa Brom is een verhaal waar vader en kind steeds weer van kunnen genieten. Of het nu Vaderdag is of niet! Want zeg nu zelf: elke dag met papa is toch hel bijzonder?

Ik hou van jou Papa Brom – Mark Sperring & Sébastien Braun
Prentenboek, hardcover, 36 pagina’s, De Vier Windstreken

twitterbutton.nl