Jaico Natural Spray: Houdt de muggen op afstand [Recensie]

jaico natural spray muggenspray muggen melk– product op basis van natuurlijke ingrediënten
– milieuvriendelijke formule
– verminderde impact op ecologie en natuur
– effectieve bescherming
– geen kleurstoffen
– hypo-allergeen
– geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
– werkzame stof: Ethyl N – acetyl-N-butyl-B-alaninaat
– beschermt 6 uur
– gebruiksvriendelijk (verstuiven, snel aan te brengen)

 

Jaico Natural Spray is een effectieve muggenmelk op basis van etherische oliën, en beschermt 6 uur tegen de meest voorkomende muggensoorten in Noordwest Europa. Het middel geeft geen bescherming tegen meer agressieve tropische muggensoorten. Voor kinderen vanaf 1 jaar en volwassenen.

 

Recensie:
Zomerse temperaturen zijn heerlijk, maar voor velen begint daarmee ook een vervelende periode: muggen! Zelf word ik gelukkig niet vaak gestoken en als ik gestoken wordt, blijft de schade beperkt. Mijn dochter wordt aanzienlijk vaker gestoken, maar gelukkig heeft ze meestal niet al te veel last van de muggenbulten. Maar ook wanneer je niet gestoken wordt, kunnen muggen erg vervelend zijn wanneer ze veel om je heen zoemen. Zal Jaico Natural Spray er in slagen om de vervelende zoemers op afstand houden?

Jaico Natural Spray

jaico natural spray muggenmelk muggenspray Al voor ik de Jaico Natural Spray heb getest ben ik blij dat dit een natuurlijk product is. Omdat wij niet naar tropische oorden gaan, gebruik ik liever geen producten met DEET. Bovendien is het prettig om te weten dat de Jaico Natural Spray geschikt is voor kinderen vanaf één jaar. We hebben deze muggenspray geprobeerd op twee manieren: door onze onbedekte huid er mee in te smeren én een andere keer op een doek die we tijdens een picknick, direct naast ons kleedje neerlegden. Eens kijken of de muggen bij ons uit de buurt blijven nu wij of onze omgeving ruiken naar de Jaico Natural Spray.

Aanbrengen van de Jaico Natural Spray

Het aanbrengen van deze muggenspray gaat eenvoudig. Even sprayen en daarna uitsmeren over de onbedekte huid. Echt lekker ruiken vind ik het niet, hopelijk vinden de muggen dat inderdaad ook. De geur ruiken we overigens al snel na het aanbrengen niet meer, dus het is niet zo dat je in een walm van anti muggenspray zit.
Op plekken waar we normaal regelmatig muggen op onze blote benen voelen, merken wij dit keer eigenlijk niets. Bij thuiskomst zijn we beiden niet geprikt en we hopen dat dit inderdaad door de Jaico Natural Spray komt.

Picknicken

Bij de volgende zomerse dag besluit ik het anders aan te pakken. We gaan lekker picknicken en dit keer neem ik een oude doek mee die ik ter plekke bespuit met wat van deze Jaico Natural Spray. Deze doek leg ik naast onze picknickkleed neer en wij gaan lekker genieten van al het lekkers dat wij hebben meegenomen. Hoewel ik ook hier wel muggen zie, blijven ze wel uit de buurt. Dat dit door de muggenspray komt is voor ons nu wel duidelijk. Aan de kant waar de doek ligt zien we nagenoeg geen muggen, terwijl aan de andere kant van het picknickkleed de muggen toch dichterbij komen. Volgende keer maar aan beide kanten een doek neerleggen…

Jaico Natural Spray

twitterbutton.nl