Joupy gaat jutten [recensie]

Joupy gaat jutten Monica Maas recensie review De Vier Windstreken zwemmen jutten schatten strand krokodil gevaarlijk strandliefhebbers prentenboekje zee beleven spetteren schelpjes zoeken strand water kinderen woord verhaal spaart herkenning vinden plezier beleven doen spannend kokmeeuw kop

Joupy gaat jutten Monica Maas recensie review De Vier Windstreken zwemmen jutten schatten strand krokodil gevaarlijk strandliefhebbers prentenboekje zee beleven spetteren schelpjes zoeken strand water kinderen woord verhaal spaart herkenning vinden plezier beleven doen spannend kokmeeuw kop Joupy probeert Ella te leren zwemmen, maar dat is niet zo makkelijk. Samen jutten gaat beter en ze vinden de mooiste schatten op het strand. Maar wat ligt daar? Is het een krokodil? Die is gevaarlijk! Wat moeten ze doen?

 

 

 

 

Recensie:
Alweer het derde boekje over zeehondje Joupy! Voor alle kleine strandliefhebbers is Joupy gaat jutten  een superleuk prentenboekje. Want bij de zee is altijd van alles te beleven. Joupy gaat jutten Monica Maas recensie review De Vier Windstreken zwemmen jutten schatten strand krokodil gevaarlijk strandliefhebbers prentenboekje zee beleven spetteren schelpjes zoeken strand water kinderen woord verhaal spaart herkenning vinden plezier beleven doen spannend kokmeeuw kop Ella probeert te zwemmen in de zee, maar dat valt nog niet mee. Spetteren – samen met Joupy kan ze gelukkig wel heel erg goed. Net zoals schelpjes zoeken op het strand. Maar dan zien ze opeens iets in het water… Zien ze dat nu goed? Er zwemt een krokodil in zee!

Joupy gaat jutten

Veel kinderen zullen het woord jutten niet kennen, maar in het verhaal wordt wel duidelijk wat er mee wordt bedoeld. Ella spaart schelpjes die ze zelf vindt op het strand. Kinderen zullen hier veel herkenning in vinden, want dat is immers iets waar we allemaal veel plezier aan beleven en doen op het strand. Even wordt het spannend in Joupy gaat jutten,  want Ella en Joupy zien opeens een krokodil in zee! En dan land Kokmeeuw opeens boven op de kop van de krokodil… Als dat maar goed gaat.

Bekijk op Bol.com logoJoupy gaat jutten – Monica Maas
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, De Vier Windstreken